DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Schilderskleding

Bij Total Protex bent u aan het juiste adres voor werkkleding voor schilders. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod van schildersbroeken, handschoenen, overalls, jassen, veiligheidsschoenen en FFP2/FFP3 mondmaskers. Al onze schilderskleding is uitgebreid getest op draagcomfort, gebruiksvriendelijkheid en maximale bescherming. Hierdoor kan u ten alle tijden veilig en verantwoord uw schilderwerkzaamheden uitvoeren in onze professionele schilderskleding.

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Portwest schilderskleding

De moderne lijn Portwest schilderskleding voldoet volledig aan de behoeften van elke beroepsschilder. Alle Portwest schilderskleding is zo ontworpen dat ze ruim aan de eisen van de nieuwe generatie schilderskleding voldoen. De schilderskleding heeft een geweldige pasvorm en is gemaakt van duurzaam voorgekrompen katoen. Zo behoudt de Portwest schilderskleding zelfs onder extreme omstandigheden een ideale pasvorm.

 

Schilderskleding kopen

U koopt uw schilderskleding voordelig op Totalprotex.nl. Naast schilderskleding hebben we geschikte werkkleding voor diverse andere beroepen. Heeft u specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we staan u graag te woord.