DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Beveiligingskleding

Bent u op zoek naar beveiligingskleding? Dan bent u bij Total Protex aan het juiste adres. Beveiligingskleding wordt veelvuldig gedragen door personen werkzaam bij publieke diensten, overheden en beveiligingsdiensten.

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Beveiligingskleding kopen

Total Protex biedt naast bedrijfskleding, werkkleding en beschermingsmiddelen ook professionele beveiligingskleding aan. Beveiligingskleding zorgt voor gezag en herkenbaarheid.

 

Het functionele belang van beveiligingskleding is dat het bescherming biedt tegen externe weersinvloeden en moet het tegen een stootje kunnen. Total Protex heeft verschillende bomberjacks, piloten jacks en beveiligingsjassen die hieraan voldoen. Ook sweaters, broeken en schoenen die tegen een stootje kunnen vindt u op onze website. 

 

Waarom beveiligingskleding noodzakelijk is

In de wereld van veeleisende arbeidsomstandigheden en potentieel gevaarlijke situaties, is beveiligingskleding een onmisbaar attribuut. Deze kleding biedt bescherming tegen fysieke gevaren zoals extreme temperaturen, schadelijke chemicaliën, vallende voorwerpen en elektrische ontladingen. Daarnaast fungeert beveiligingskleding als een visueel kenmerk dat de aanwezigheid van professionals benadrukt, wat bijdraagt aan een gevoel van veiligheid voor zowel medewerkers als het publiek.

 

Wat moet je weten over beveiligingskleding

  • Materiaalkeuze is cruciaal: Beveiligingskleding is gemaakt van duurzame materialen zoals kevlar, Nomex en hoogwaardig katoen. Deze materialen bieden weerstand tegen specifieke risico's en dragen bij aan de duurzaamheid van de kleding.

  • Certificering en normen: Let op certificeringen zoals EN ISO 20471 voor hoge zichtbaarheid en EN 388 voor mechanische bescherming. Deze normen garanderen de kwaliteit en geschiktheid van de kleding voor bepaalde omstandigheden.

  • Pasvorm en comfort: Beveiligingskleding moet niet alleen bescherming bieden, maar ook comfortabel zijn. Een goede pasvorm en ademend vermogen zijn essentieel voor langdurig gebruik.