DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Thermo/Diepvries

Bekijk hieronder ons ruime assortiment aan scherp geprijsde thermokleding en diepvrieskleding. Neem vrijblijvend contact op bij eventuele vragen.

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 82

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 82

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

thermokleding en diepvrieskleding

Goede thermokleding bij Totalprotex

Ben je op zoek naar thermokleding? Dan ben je bij Totalprotex aan het juiste adres. Thermokleding of ook wel thermische kleding genoemd, houdt je warm op een koude werkdag! Als je lichaam beweegt, produceert het warmte. Onze thermokleding helpt je die warmte voor korte- of langere tijd vast te houden. In de koudere maanden kan dit goed van pas komen: Je hebt geen vijf lagen kleding meer nodig om warm te blijven op het tijdens je werkzaamheden en dus heb je méér bewegingsvrijheid.

Thermo werkkleding kopen

Het thermoshirt met lange mouwen zorgt ten alle tijden voor extra warmte. De materiaalsamenstelling zorgt voor een ademend effect als het te warm wordt. De ronde hals maakt het ideaal om onder kleding te dragen. Deze kleding is gemaakt van vochtbestendig polyester, waardoor de gebruiker onder moeilijke omstandigheden koel, droog en comfortabel blijft. Thermo werkkleding is geschikt voor alle vormen van activiteiten en kan als extra thermische laag worden gedragen. Daarom kan het op koude dagen onder werkkleding of onder technische sportkleding worden gedragen voor extra comfort en prestatieverbetering.

Hoe je thermo werkkleding onderhoudt

De duurzaamheid van thermische kleding hangt voornamelijk af van het onderhoud van de kleding. Het belangrijkste is om de was instructies te volgen. Uiteindelijk slijt thermokleding doorgaans van het wassen, niet van het dragen. Was thermische kleding altijd zo snel mogelijk na gebruik. Op deze manier krijgen onaangename geuren (vooral bij synthetische hemden) geen kans op verdere ontwikkeling. Was het shirt op 30 graden (hogere temperaturen zijn niet echt nodig na een dag van intensief gebruik) en gebruik geen wasverzachter. Thermische kleding is immers op zichzelf al zacht en de spoelvloeistof beschadigt het materiaal. Het gebruik van de droger raden wij ook af, hang je thermokleding gewoon op en het droogt binnen een paar uur. Dit is tenslotte een van de belangrijkste eigenschappen van thermische kleding. Zowel synthetisch materiaal als wol hoeven niet te worden gestreken omdat ze zonder rimpels drogen.

Diepvrieskleding

Naast thermo werkkleding is Totalprotex ook gespecialiseerd in isolerende en koudebestendige werkkleding voor in koel- en diepvrieshuizen. Al onze kleding is van hoogwaardige kwaliteit en beschermt optimaal tegen de kou, conform alle relevante EN-normen voor beschermende kleding.

Mocht je vragen hebben over thermokleding of diepvrieskleding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.