Vlamvertragende kleding

Onze vlamvertragende kleding biedt meervoudige gecertificeerde bescherming voor gevaarlijke omgevingen. Deze producten zijn voor de gezondheid, de veiligheid en het comfort van de drager. Wij bieden kleding die geschikt is voor alle klimaten en soorten gebruik.

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 108

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 108

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vlamvertragende kleding & soorten

Araflame kleding

Araflame™ is een zeer vlamvertragende Aramide hetgeen een lichtgewicht, zeer sterk inherent vlam vertragend doek met hoge treksterkte oplevert en volledige antistatische bescherming biedt.

Modaflame kleding

Modaflame™ is een inherent vlamvertragend doek. Deze speciale mix combineert 60% Modacryle garen met 39% katoen en 1% koolstofvezel. Modaflame is zeer comfortabel, duurzaam en antistatisch.

Bizflame kleding

Bizflame™ is een gepatenteerde brandvertragende afwerking dat een uitstekend vlamvertragend doek geeft. De ingeweven koolstofvezels maken de kleding antistatisch.

Bizweld kleding

Bizweld™ is een 100% katoenen doek en is volledig vlamvertragend. Alle Bizweld™ kledingstukken bieden excellente bescherming tegen vlammen en gesmolten spatten bij het lassen in gieterijen en aanverwante industrieën.