DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Overalls

Bekijk hieronder ons ruime assortiment aan scherp geprijsde overalls. Neem vrijblijvend contact op bij eventuele vragen.

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 51

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 51

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Overalls met ultiem comfort

De overalls die wij aanbieden zijn gemaakt voor ultiem comfort bij langdurig gebruik. Één van de belangrijkste eigenschappen van een overall is de pasvorm wanneer u deze over uw werkkleding draagt. Het allerbelangrijkste is natuurlijk de bescherming en weerstand die de overall biedt. Een overall uit ons assortiment staat garant voor hoge slijtage en scheurweerstand. Daarnaast zijn ze ook voorzien van bescherming keurmerken, dit houdt in dat de overall beschermt is tegen:overall kopen

 • Chemische risico’s;
 • Behandeling van gevaarlijke stoffen;
 • Industrieel onderhoud;
 • Tijdens het schoonmaken van recipiënten en tanks;
 • Chemische calamiteiten en in de landbouw.

Totalprotex.nl biedt verschillende soorten overalls aan, namelijk:

 

Overall kopen online

Totalprotex.nl biedt topkwaliteit overalls aan voor dames en heren. Al onze overalls zijn scherp geprijsd en worden direct uit voorraad geleverd. Verder zijn onze bedrijfskleding, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen altijd gemaakt van topmaterialen uit de industrie. U bent dus verzekerd van een veilig topproduct. Naast de scherpe prijzen en hoge kwaliteit profiteert u bij ons ook van een snelle levering.

Werkoverall voor dames en heren

De overalls uit ons assortiment sluiten perfect en zijn gemaakt van een lichte stof waardoor u niet eens door hebt dat u een extra kledingstuk draagt. Wij bieden veel verschillende overalls aan, let dus goed op bij de aanschaf, of u de gewenste sluiting of zakken nodig hebt bij uw werkzaamheden. Al onze overalls vallen ruim en zijn daardoor unisex, wat inhoudt dat deze door zowel vrouwen als mannen gedragen kunnen worden.