DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Wegwerp/Disposable

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

BizTex beschermende kleding

BizTex® beschermende kleding is een toonaangevende lijn beschermende kleding met beperkte levensduur in de industrie. De kleding is gecertificeerd volgens de hoogste internationale normeringen. De uitgebreide BizTex® lijn beschermt tegen vele bedreigingen op de werkplek. Deze kledinglijn is kosteneffectief terwijl het de drager innovatieve hightech kleding biedt.

De BizTex kleding is anti-statisch.

 

SMS

Portwest’s SMS zijn producten gemaakt uit een geïntegreerde drie-laags polypropyleen constructie - SMS Spunbond/Meltblown/Spunbond (SMS) dat een ademende barrière biedt. Deze drie-laags stof biedt een hoge trekkracht en sterkte. Het biedt een vloeistof en deeltjes barrière om de drager te beschermen zonder aan mobiliteit en comfort in te hoeven leveren. Kleding die met deze stof is gemaakt is sterk en duurzaam maar biedt ook geweldige comfort, luchtdoorlatendheid, is zacht en goed te dragen. Portwest heeft diverse kledingstukken met een SMS in de BizTex® lijn.

 

Micro

Portwest's BizTex® Micro doek is een polypropyleen substraat waarop een gelamineerde micro-poreuze polyethyleen film is aangebracht (PP/PE). De buitenlaag voorkomt dat vloeibare moleculen naar binnen dringen maar zorgt ervoor dat damp moleculen die zich binnenin opbouwen wel naar buiten kunnen. Op deze manier is de kleding ademend en blijft de gebruiker fris en comfortabel. De BizTex® heeft tevens een antistatische afwerking dat beschermt tegen elektrostatische opbouw.

 

SMS FR

Portwest's SMS FR is een vlam-vertragende SMS stof. De geïntegreerde polypropyleen constructie met drie lagen - SMS Spunbond/Meltblown/Spunbond (SMS) geeft een ademende barrière. Deze drie-laags stof is zowel sterk en duurzaam als zacht en ademend. Het doek is behandeld met een FR laag die voldoet aan de eisen van de vlam-vertragende normering EN 14116. Voor ieder die werkzaamheden verricht waarbij er een risico bestaat in contact te komen met chemische spatten, vlammen of steekvlammen is de BizTex® SMS doek de juiste keuze.

 

EN NORMERINGEN

Voor meer informatie zie EN NORMERINGEN GEVAARLIJKE STOFFEN.