DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Kokskleding

Bij Total Protex bent u aan het juiste adres voor professionele kokskleding. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod van jassen, broeken, koksbuizen, serveerkleding en hoofddeksels. Al onze kokskleding is uitgebreid getest op draagcomfort, gebruiksvriendelijkheid en maximale bescherming. Hierdoor kan u te allen tijde veilig en verantwoord uw werkzaamheden uitvoeren in onze professionele kokskleding.

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Kokskleding kopen

Kokskleding is belangrijk om uw personeel de bescherming te bieden die ze nodig hebben. Daarnaast zorgt professionele kokskleding voor een bepaalde uniformiteit. Naast kokskleding hebben we geschikte werkkleding voor diverse andere beroepen. Heeft u specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we staan u graag te woord.

 

Kokskleding heren

Het assortiment van Total Protex bevat o.a. kokskleding speciaal voor heren aan. Zo beschikken we over kwalitatieve kokskleding welke comfortabel zit en ook nog eens stijlvol oogt. Kokskleding van Total Protex bestaat voornamelijk uit katoen wat zorgt voor een optimale ventilatie en vochtcirculatie. Zo zijn o.a. de jassen uitgerust met MeshAir panelen onder de armen welke bestaan uit polyester vezels wat een verbeterde ventilatie mogelijk maakt en tevens vocht verdrijft van de huid.

 

Kokskleding dames

Naast kokskleding voor heren is er ook een speciale lijn voor dames. De ‘Rachel’ lijn bestaat uit diverse jassen en jacks speciaal voor vrouwen. De Rachel lijn is praktisch, stijlvol en duurzaam en beschikt ook over MeshAir panelen waardoor een verbeterde ventilatie en vochtafvoer mogelijk is.