DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Werkschoenen S3

Voor ieder beroep biedt Totalprotex in het assortiment de juiste werkschoenen aan. Bekijk hieronder ons ruime assortiment aan werkschoenen met veiligheidssklasse S3. Informeer jezelf goed over goed over welke werkschoenen het beste passen bij jouw beroep en of je lage of hoge werkschoenen nodig hebt. Twijfel niet om contact op te nemen bij een vraag, wij helpen je graag.

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

veiligheidsschoenen S3

Veiligsheidsschoenen S3 kopen

Een groot deel van de werkschoenen of ook wel veiligheidsschoenen genoemd uit ons assortiment behoren tot veiligheidsklasse S3. Veiligheidsschoenen in deze veiligheidsklasse bieden u ultieme bescherming en uitstekend comfort. Alle veiligheidsschoenen en -laarzen in veiligheidsklasse S3 zijn goedgekeurd volgens de norm EN ISO 20345: 2011. Naast andere veiligheidscomponenten heeft het schoeisel spijkerbescherming voor bescherming tegen spijkers en scherpe voorwerpen op de grond, daarnaast zijn de veiligheidsschoenen voorzien van teenkappen die bescherming bieden tegen stoten en vallende voorwerpen. Veiligheidsschoenen in veiligheidsklasse S3 (en in klasse S1P) hebben een olie- en benzinebestendige zool en alle schoenen en laarzen zijn antislip, antistatisch en ademend. Met andere woorden: totale veiligheid.

Werkschoenen S3 heren hoog

Het grootste verschil tussen hoge en lage werkschoenen is de steun. Hoge werkschoenen geven veel steun en voorkomen omslaan op zwaarder terrein, maar beperken de voorwaartse beweging van het scheenbeen op vlak terrein. Lage werkschoenen bieden weinig steun bij zijwaartse beweging op zwaar terrein, maar op vlak terrein geven lage schoenen daarentegen veel bewegingsruimte. Vraag je daarom van te voren goed af of u zijwaartse steun nodig hebt op uw werkgebied. Wanneer dit namelijk niet zo is, adviseren wij u lage werkschoenen te nemen.