DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Modern - PW3

Bij TotalProtex.nl bieden we verschillende soorten reflecterende werkjassen en werkkleding aan van de moderne, hedendaagse Portwest PW3-lijn. Waaronder reflecterende en stijlvolle jassen en jacks, reflecterende broeken, reflecterende T-shirts, T-shirts met lange mouwen en poloshirts voor zowel heren als dames.

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

PW3 Moderne werkkleding voor dames en heren

De Portwest PW3 werkjassen en werkkleding combineert sport, lifestyle trends en functie met een moderne pasvorm en een verbeterd comfort. Gebruikmakend van premium stoffen, zijn deze producten ontworpen voor flexibiliteit en breed inzetbaar in de handel en/of industriële sector.

Hi-Vis staat voor High Visibility. De Hi-Vis PW3-lijn wordt gekenmerkt door een dynamisch design, uitstekende stoffen en een moderne pasvorm. Ideale werkjassen voorzien van de geavanceerde HiVisTex reflecterende tape en de gesegmenteerde heat-seal tape die mee buigt tijdens bewegen. Verder is de PW3-lijn gecertificeerd volgens de hoge zichtbaarheid normen voor volledige bescherming.

PW3 Veiligheidsjas of reflecterende werkkleding kopen

Al onze reflecterende werkjassen en kleding wordt aangeboden in verschillende kleurencombinaties. Grotendeels worden de veiligheids- en werkjassen aangeboden in de kleuren:

 

  • • Oranje/zwart
  • • Oranje/marine
  • • Geel/zwart
  • • Geel/marine


Dit geldt ook voor de verschillende reflecterende T-shirts en shirts met lange mouwen. Zowel de gele als oranje werkjassen zijn geschikt als doorwerkjassen op de bouw. De gele fluorescerende jas is ook geschikt als veiligheidsjas.

Bij TotalProtex.nl kan je verschillende soorten reflecterende jassen en kleding kopen die geschikt zijn voor verschillende weersomstandigheden. Zoals werkjassen geschikt voor in de winter, zomer en/of waterdicht. De Vision Hi-Vis Regenjack is bijvoorbeeld geschikt als regenjack en verschillende andere weersomstandigheden. De reflecterende werkjassen en werkkleding uit de PW3-lijn zijn te combineren als set.