DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Zaagkleding

Onze zaagkleding is ontworpen voor maximaal comfort en veiligheid. Dit assortiment is ontworpen voor extreme outdoor-omstandigheden en bevat rekbare stof in belangrijke gebieden, zodat u eenvoudiger kunt bewegen. Met waterafstotend materiaal en praktische zakken. Dit compleet nieuwe ontwerp zal ervoor zorgen dat u er goed uit blijft zien en tegelijkertijd koel blijft.

Het buitendoek is 65% polyester, 35% katoen, 245grams. Deze zeer duurzame stof heeft een waterafstotende finish. Dit gecertificeerde model bestaat uit negen lagen bescherming aan de voorzijde van beide benen. Dit materiaal combineert perfecte bescherming, ademt en geeft comfort.

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Zaagkleding kopen

Wanneer u aan de slag gaat met een kettingzaag of andere zaagwerkzaamheden, is het belangrijk dat u voldoende beschermd bent. Total Protex biedt een assortiment aan met beschermende kleding voor allerlei zaagwerkzaamheden. Tijdens zaagwerkzaamheden wordt u blootgesteld aan diverse gevaren. Denk bijvoorbeeld aan rondvliegend hout of ander materiaal, stof of het risico van scherpe voorwerpen in uw buurt. Onze producten zijn bestendig tegen diverse weersinvloeden en thermische en chemische invloeden.

 

Professionele zaagkleding

Of u nu op zoek bent naar een Amerikaanse overall, zaagbroek of zaaghandschoenen, bij Total Protex bent u aan het juiste adres. We voorzien ook in kledij voor de bosbouw industrie waarbij zowel gezichts- als gehoorbescherming centraal staat. 

De zaagkleding is getest in overeenstemming met EN 381-5: 1995 voor Klasse 1 prestatie. EN 381-5: 1995 gecertificeerde kledingstukken zijn ontworpen om de benen bescherming te bieden tegen onbedoeld contact met een hand gebruikte kettingzaag (bescherming van een lineaire kettingzaag met snelheid tot 20 m/s).