Valbeveiliging

Valbeveiliging dient te worden gedragen in geval van risico op vallen van hoogtes, door de impact van een val te beperken en te voorkomen dat hardhandig met een object of ondergrond in aanraking gekomen wordt. Wij bieden een volledige lijn valbeveiligingsprodukten voor werk op iedere hoogte.

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Veilig werken op hoogte

Vanaf 2,50 meter is het volgens de wetgeving verplicht maatregelen ter voorkoming van valgevaar te nemen. Een val vanaf die hoogte kan dan ernstige fysieke gevolgen hebben. Daarnaast dient er ook valbeveiliging te worden gedragen bij obstakels, uitstekende delen, werken vlakbij of boven water, aanwezigheid van verkeer, werken aan spanning voerende delen/kabels en gladheid. Toch komen er net zo vaak ernstige valongevallen voor bij vallen van minder dan 2,5 meter hoogte. Men verwacht namelijk minder gevaar te lopen omdat er geen valbeveiliging nodig is voor deze hoogtes. Denk bijvoorbeeld aan een val waarbij een persoon terechtkomt op een obstakel. Zorg er dus altijd voor dat je veilig werkt op iedere hoogte.

 

Valbeveiliging kopen

ValbeveiligingTotalprotex.nl biedt topkwaliteit valbeveiliging producten aan van onder andere het merk Portwest. Onze valharnassen, vallijnen, valstopblokken, statische touwen, gereedschapslijnen en valbeveiliging kits voldoen aan de hoogste normen en certificeringen en zijn daarbij scherp geprijsd en direct uit voorraad leverbaar. Verder zijn onze bedrijfskleding, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen altijd gemaakt van topmaterialen uit de industrie. Zo ben je pas echt zeker van een veilig topproduct. Naast de scherpe prijzen en hoge kwaliteit profiteert u bij ons ook van een snelle levering en is de bezorging gratis bij een besteding vanaf €300,-