DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Stretch - WX3

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

WX3 Werkkleding van topkwaliteit met veel bewegingsvrijheid‎

De Stretch WX3 werkkleding combineert comfort en functie met een moderne pasvorm. Gebruikmakend van premium stoffen, zijn deze producten ontworpen voor flexibiliteit en breed inzetbaar in de industriële sector.

 

WX3 overalls en werkjacks

Onze werkjacks zijn gemaakt van een duurzaam polyester/katoenen canvas doek is deze jas prettig om te dragen en duurzaam tegelijk. De werkjacks zijn voorzien van verschillende vakken voor zowel spullen mee te dragen als uw handen warm te houden. Daarnaast zijn de spullen voorzien van innovatieve designkenmerken zoals stretchpanelen op plaatsen waar dat belangrijk is waardoor u extra comfort flexibiliteit en bewegingsvrijheid wordt geboden.

 

De overalls uit ons WX3 assortiment zien er niet alleen goed uit maar zijn ook ontzettend handig en comfortabel. De overalls zijn gemaakt van een duurzaam maar zacht polyester-katoen canvas doek en zijn drienaads gestikt voor extra stevigheid. Innovatieve kenmerken zijn de stretchpanelen voor comfort en flexibiliteit op de belangrijke plaatsen. Andere kenmerken zijn de verstelbare beenlengte voorgevormde knieën spie in het kruis en meerdere opbergzakken voor onder andere telefoons pennen en gereedschappen.