DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Maskers

Adembescherming

Onze Volgelaats- en Halfgelaatsmaskers zijn ontworpen om de meest comfortabele en best passende producten te bieden. Een gebruikersvriendelijke lijn met uitwisselbare filters die in meerdere van onze modellen volgelaats- en halfgelaatsmaskers passen.

Wegwerpmaskers

Onze wegwerpmaskers zijn opgebouwd uit Biztex stof die een hoog niveau van bescherming en kwaliteit van de bescherming van de drager tegen vele arbeidsrisico’s biedt, waaronder vloeibare chemicaliën, statische elektriciteit, droge deeltjes en radioactieve besmetting. Het complete Bixtez assortiment omvat disposable maskers en beperkte levensduur kledingstukken.

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Filters met een bajonetaansluiting

Voor Vienna, Zurich, Vancouver en Geneva maskers.

Bajonet filters

Filters met een schroefaansluiting

Voor Auckland masker.

Schroef filters

 

Wegwerpmaskers richtlijnen

FFP1: Bescherming van niet-toxische stof en / of water gebaseerde aerosolen - Het hanteren van steen, puin, cellulose, beton boren.

FFP2: Beschermt tegen zwak giftig of irriterend solide aërosolen en / of vloeistoffen - Schuren van zacht hout, composiet materialen, roest, stopverf, gips, kunststoffen / snijden, frezen, slijpen, boren van metalen.

FFP3: Beschermt tegen vaste aerosolen en / of vermeld als giftige vloeistoffen - Schuren van hardhout (beuk, eik), de behandeling van hout met behulp van koper, chroom of arseen gebaseerde producten, strippen van verf, schuren van cement

 

EN Normeringen

EN 136: 1998 Ademhalingsbeschermingsmiddelen - Volgelaatsmaskers. Deze Europese Normering specificeert de minimale vereisten voor volgelaatsmaskers voor ademhalingsbeschermingsmiddelen.

EN 140: 1998 Beschermende Ademhalingsmaskers - Halve Maskers en Kwart Maskers Deze Europese Normering specificeert de minimale vereisten voor half gelaatmaskers en kwartgelaat maskers voor gebruik als onderdeel van ademhalingsbeschermende apparatuur, behalve evacuatie-apparatuur en duikapparatuur.

EN 14387: 2004 Ademhalingsbeschermende Apparaten - Gas Filter(s) en Gecombineerde Filter(s). Deze Europese Normering refereert aan gasfilters en combineert filters voor gebruik als onderdelen in niet geholpen ademhalingsbeschermende apparaten.

EN 143: 2000 Ademhalingsbeschermende Apparaten - Deeltjesfilters. Deze Europese Normering specificeert deeltjesfilters voor gebruik als onderdelen in niet geholpen ademhalingsbeschermende apparaten met de uitzondering van ontsnap apparaten en filterende gezichtsstukjes.

EN 149: 2001 +A1:2009 Ademhalingsbeschermingsmiddelen - Filtering half maskers om te beschermen tegen deeltjes
Europese Norm voor het filteren van Halve Maskers. Het bestaat uit laboratorium testen om te checken of weerstand tegen een inpact voldoet aan de vereisten, tegen reinigingsmiddelen en desinfectanten, naar temperatuur,vlammen en ademhalingsweerstand. Met A1:2009 tevoeging zijn de filterende stofmaskers nu geklassificeerd als enkel gebruik/enkele shift (NR) of herbruikbaar/meer dan 1 shift(R).