DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Van laag naar hoog sorteren

1-10 of 193

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stootpetten voor de zomer

15 jul. 2024 16:54:36

Bumpercaps zijn een praktische en luchtige oplossing voor het werken in omgevingen waar er een verhoogd risico bestaat op kleine hoofdstoten. Ze zijn bijzonder comfortabel om te dragen bij warme temperaturen en verhogen de veiligheid op de werkplek. Lees meer over de veelzijdige toepassingen en voordelen van deze hoofdbescherming.

Een man in oranje werkkleding en een oranje stootpet draagt ​​een veiligheidsbril en kijkt op. Links van hem staat het logo "Portwest Peak Protection" tegen een lichte achtergrond met donkergroene bomen op de achtergrond.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Hoewel onze Essential Leisurewear-collectie vrije tijd in de titel heeft, is deze ook uitstekend geschikt voor het dagelijkse werk. De serie levert comfortabele T-shirts, poloshirts en truien die scoren met hun eenvoudige uitstraling en veel comfort. Bekijk onze nieuwste collectie, misschien zit er iets voor jou en je team bij!

Een vrouw, gekleed in een zwart poloshirt en een grijze werkbroek, staat buiten voor een wit busje. Op de achtergrond zijn groene bomen te zien. Linksonder op de foto staat het logo van "Portwest Peak Protection"

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Comfort in het laboratorium

25 jun. 2024 16:29:43

Laboratoriumjassen en werkjassen zijn een essentieel onderdeel van de veiligheidsuitrusting in elk laboratorium. Ze bieden bescherming tegen chemische stoffen, biologische gevaren en andere potentiële risico's. Ontdek onze selectie hoogwaardige laboratoriumjassen en vind de perfecte bescherming voor uw werk.

Een vrouw met donkerbruin achterover gebonden haar draagt ​​een witte laboratoriumjas en werkt in een modern laboratorium met diverse laboratoriumapparatuur en chemicaliënflessen. Rechtsonder in de afbeelding staat het logo “Portwest Peak Protection”.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Maximale bescherming voor uw handen

20 jun. 2024 10:11:51

Handschoenen zijn essentieel in veel industrieën en beroepen. Ze beschermen onze handen tegen chemicaliën, elektrostatische ladingen, mechanische invloeden en nog veel meer. Maak in dit artikel kennis met onze selectie betrouwbare handschoenen en vind het juiste paar voor uw dagelijkse werk!

Een arbeider in oranje beschermende kleding en een witte helm klimt in de cabine van een gele graafmachine op een bouwplaats. Op de achtergrond zijn een helderblauwe lucht en een steengroeve te zien. Rechtsonder in de afbeelding staat het logo “Portwest Peak Protection”.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Klaar voor de zomer

13 jun. 2024 17:29:39

Hoge temperaturen op de werkplek kunnen de prestaties negatief beïnvloeden en in het ergste geval zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid. Met het CV02 hoge zichtbaarheid koelvest van Portwest blijf je zelfs in de heetste hitte koel en veilig. Ontdek in dit artikel hoe dit innovatieve vest uw werk comfortabeler kan maken.

Afbeelding van een bouwplaats in de zonsondergang. Het licht laat de lucht paars en oranje gloeien. Tegen het tegenlicht zie je twee kranen en drie arbeiders op een steiger staan.

Lees meer

Labels:

Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Bescherming tegen hitte en vuur

5 jun. 2024 13:00:21

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit in de werkomgeving. Vlamvertragende werkkleding biedt essentiële bescherming in industrieën die zijn blootgesteld aan de gevaren van hitte en vuur. In dit artikel informeren wij u over de Europese normen EN ISO 11612 en EN ISO 14116 en laten wij u kennismaken met geschikte beschermende kleding.

Een werknemer draagt ​​een beschermend masker en vlamvertragende beschermingsmiddelen in een industriële omgeving. Hij voert laswerkzaamheden uit en heeft een lastoorts in de hand. Op de achtergrond zijn pijpen, gereedschap en een EHBO-doos te zien. Rechtsonder in de afbeelding staat het logo “Portwest Peak Protection”.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Veiligheid eerst

28 mei 2024 12:15:25

Werken met kettingzagen vereist niet alleen vaardigheid, ervaring en een kettingzaaglicentie, maar ook de juiste beschermingsmiddelen. Welke kleding is nodig om jezelf optimaal te beschermen? En welke voorschriften moeten in acht worden genomen?

Er wordt een persoon gezien die een kettingzaag gebruikt om een ​​op de grond liggende boomstam door te zagen. Op de achtergrond zie je bruine herfstbladeren en rondvliegende houtsnippers. In de rechterbovenhoek van de afbeelding staat het Portwest-logo in blauw en oranje tegen een transparant witte achtergrond.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Goed gekleed in elk seizoen

22 mei 2024 12:23:41

Sneeuw begin mei, constante regen in augustus, overstromingen in de lente en hitte in februari: het weer doet wat het wil. Als u buiten werkt, moet u op elke mogelijkheid voorbereid zijn. Portwest ondersteunt jou en je team met betrouwbare werkkleding voor alle weersomstandigheden!

Drie mannen in verschillende werkkleding voor een driehoekig gedeelte van een besneeuwde berghelling.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

DX4 - Dynamische Hi-Vis-Bescherming

23 apr. 2024 16:05:46

Op veel werkplekken is hoge zichtbaarheidskleding wettelijk verplicht. Voor iedere toepassing heeft Portwest een collectie passende kleding, die scoort met hoge zichtbaarheid en nog meer comfort. Lees hier meer over de dynamische DX4-serie.

Een arbeider in opvallende gele kleding met een witte helm op een steiger. In de linkeronderrand van de afbeelding staat het logo van de werkkledingfabrikant Portwest in de kleuren donkerblauw en oranje op een witte, rechthoekige achtergrond.

Lees meer

Labels:

Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

We zijn blij met het goede weer in het voorjaar, maar voorzichtigheid is ook geboden: in de zomermaanden neemt niet alleen het aantal uren zonneschijn toe, maar ook de intensiteit van de UV-straling. Hier vindt u meer informatie over onze kleding met zonbescherming.

Een arbeider met een witte helm, gele gehoorbescherming, een oranje veiligheidsbril en een geel T-shirt met korte mouwen, zwarte details en reflecterende strepen. Links van de afbeelding staan ​​witte letters: Advanced Security - Portwest's UV and Thermal Solutions.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner
Van laag naar hoog sorteren

1-10 of 193

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5