DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Van laag naar hoog sorteren

1-10 of 145

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Helaas betekent werken op de winterse bouwplaats maar al te vaak dat je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat rondloopt in slecht geïsoleerde, lekkende en oncomfortabele schoenen. Als dan de goede oude ijzel langskomt, is de motivatie weg. Om u en uw medewerkers dit lot te besparen, kunt u vandaag nog een kijkje nemen in onze wintercollectie werkschoenen en -laarzen. Uitgerust met de juiste schoenen kom je de komende winter met gemak door. Je team en je voeten zullen je dankbaar zijn!

Zwarte Portwest winter werklaars

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Met wisselende weersomstandigheden en verschillende bouwplaatsen komt het vaak voor dat de beslissing 's ochtends welke kleding je moet kiezen niet eenvoudig is. Ofwel draag je heel warme kleding voor het werk buiten, ofwel ga je zweten als je naar binnen gaat. Als je voor je werk lichtere kleding draagt ​​en dan naar buiten moet, krijg je het heel snel koud. Onze multifunctionele jassen van Portwest kunnen helpen! Ze bieden het beste wat flexibiliteit te bieden heeft, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over welke kleding je moet dragen.

Arbeider in Portwest Hi-Vis multifunctioneel jack

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Waterdichte schoenen Made to Work

7 nov. 2022 10:13:09

Bij hevige regen of langdurige natte omstandigheden worden de voeten koud en oncomfortabel. Droge voeten zorgen voor minder vermoeidheid en meer aandacht op het werk. Lees hier meer over ons assortiment waterdichte Portwest-schoenen - kwaliteit die loont!

Waterdichte Portwest veiligheidsschoenen bij regenachtig weer

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Ontworpen voor de winter

31 okt. 2022 14:26:41

Als je buiten in de kou werkt, weet je dat warm blijven moeilijk kan zijn. Dit geldt vooral als u niet de juiste werkkleding draagt. Gelukkig zijn er een paar eenvoudige dingen die je kunt doen om te voorkomen dat je bevriest op het werk. Bekijk onze Portwest winteraccessoires collectie om het werk voor u en uw medewerkers gemakkelijker te maken.

Portwest winterlaarzen

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Wie kent het niet in de bouwsector - de winter is in volle gang, natte sneeuw bepaalt het weer. De werkkleding zit bovendien niet lekker, waardoor alles in de onderrug belandt en je het toch koud hebt. Als je de hoop op knuffelige, comfortabele en stoere kleding nog niet hebt opgegeven, dan ben je hier aan het juiste adres! Onze Portwest winterjassen zijn niet alleen ideaal voor guur winterweer, maar maken ook indruk op het gebied van comfort en robuustheid.

Werknemer met helm in Portwest Winter Hi-Vis werkkleding

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

De herfst is in aantocht en de winter staat voor de deur. Net op tijd voor de wisseling van de seizoenen, willen we je kennis laten maken met onze nieuwe WX3-collectie, die niet alleen weerbestendig is, maar ook een modern design heeft. Naast onze bewezen kleuren is de nieuwe collectie nu ook verkrijgbaar in tijdloos olijfgroen. Overtuig uzelf van onze buitengewoon comfortabele WX3-collectie!

 

Timmerman in WX3 werkkleding

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Stromende regen, harde wind, felle zonneschijn - dit alles en meer wordt geassocieerd met typisch herfstweer. Om je in de toekomst geen zorgen te maken over wisselvallig weer, neem een ​​kijkje in ons assortiment robuuste en aanpasbare all-weather jassen. In de gebruikelijke kwaliteit, ontworpen voor gebruik in alle weersomstandigheden!

 

Man in Portwest-jas voor alle weersomstandigheden

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Hi-Vis Best Sellers voor de zomer

15 jul. 2022 13:49:33

Modelafbeelding van twee arbeiders in gele hoge zichtbaarheidskleding met het opschrift: Hoge zichtbaarheidsbestseller voor de zomer.

Zelfs in de zomer zijn er situaties die een goede waarschuwingsbescherming vereisen. Ons brede assortiment hoge zichtbaarheidskleding helpt je met een uitstekende zichtbaarheid in alle weersomstandigheden en temperaturen. Ontdek hier de hele collectie!

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Wie kent het niet: de zon brandt en de zware overalls zijn doorweekt van het zweet - toch vinden de vervelende muggen je huid feilloos! Onze extra lichte, insectenwerende behandelde overalls zorgen voor verlichting en een luchtig werkgevoel. Overtuig uzelf van de comfortabele en toch duurzame werkkleding van Portwest en ontdek kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.

Man in werkkleding met een grote slang over zijn schouder

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Bij het werken met elektriciteit is uiterste voorzichtigheid geboden. Ons grote assortiment antistatische werkkleding ondersteunt u veilig en betrouwbaar in elke situatie.

Werknemer in witte helm en antistatische kleding die een deur opent met waarschuwingsborden.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner
Van laag naar hoog sorteren

1-10 of 145

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5