DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Van laag naar hoog sorteren

1-10 of 186

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

We zijn blij met het goede weer in het voorjaar, maar voorzichtigheid is ook geboden: in de zomermaanden neemt niet alleen het aantal uren zonneschijn toe, maar ook de intensiteit van de UV-straling. Hier vindt u meer informatie over onze kleding met zonbescherming.

Een arbeider met een witte helm, gele gehoorbescherming, een oranje veiligheidsbril en een geel T-shirt met korte mouwen, zwarte details en reflecterende strepen. Links van de afbeelding staan ​​witte letters: Advanced Security - Portwest's UV and Thermal Solutions.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Kort en praktisch

10 apr. 2024 12:49:26

Niet elke branche staat korte broeken toe, maar velen van ons kunnen in de lente en zomer overstappen van lange benen naar korte broeken. De knielange broek is een praktisch kledingstuk dat wij in verschillende uitvoeringen aanbieden. Ontdek onze modellen voor meer beenruimte!

Afbeelding van twee paar benen: de ene persoon draagt ​​een lange zwarte werkbroek, de ander draagt ​​een zwarte werkbroek, neongele sokken en zwarte werkschoenen. De vloer is lichtgrijs, de muur op de achtergrond is donkerder grijs.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

De lente is aangebroken en we kunnen eindelijk de dikke jassen in de kast hangen. Door de warmere temperaturen kunnen we er luchtiger uitzien en de trui is hiervoor het perfecte kledingstuk. Ontdek waarom sweatshirts de ideale keuze zijn voor de overgangsperiode en bekijk onze populairste stijlen!

Werknemer met een witte veiligheidshelm, oranje handschoenen, zwarte broek en een goed zichtbare oranje trui met reflecterende strepen. Op de achtergrond zie je een vrijwel volledig bebouwde huizenrij met witgeverfde muren en donkere daken. De lucht is blauw, er trekken wat witte wolken voorbij.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Vesten - geen mouwen, geen probleem!

25 mrt. 2024 17:02:16

Ontdek de perfecte aanvulling op jouw voorjaarswerklook: vesten bieden niet alleen comfort en bewegingsvrijheid, maar ook functionaliteit. Lees meer over de voordelen van vesten in deze blogpost!

Werknemers in zwarte werkkleding met een goed zichtbaar geel vest voor een magazijn met een open poort. De arbeider trekt een palletwagen. Linksonder op de foto staat het oranje en blauwe Portwest-logo tegen een witte achtergrond.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Ontdek de ideale oplossing voor de overgang tussen winter en zomer: Softshell-jassen bieden niet alleen bescherming tegen de elementen bij het dagelijkse werk, maar ook comfort en bewegingsvrijheid. Deze blogpost toont de voordelen van dit veelzijdige kledingstuk en presenteert u onze populairste modellen.

Snelweg met auto's en vrachtwagens die op nat wegdek rijden met verlichting aan. De lucht is blauw en wordt doorkruist door grijze wolken; aan de rechterkant van de foto zie je een weelderige groene weide en kale bomen. In de linkeronderrand van de foto staat het oranjeblauwe Portwest-logo op een witte, rechthoekige achtergrond.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

In de wereld van de gastronomie is kokskleding veel meer dan alleen een onderdeel van het uniform. Het straalt professionaliteit uit, ondersteunt de hygiëne en zorgt voor veiligheid in de keuken. Ontdek hoe de juiste kokskleding comfort, veiligheid en stijl combineert.

Afbeelding van een keukentafereel met een chef-kok gekleed in zwart en rood die olie giet in een vlam waaruit vlammen opstijgen. In de linkerbovenhoek van de foto staat het oranjeblauwe Portwest-logo tegen een witte achtergrond.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Of het nu op de bouwplaats, in de werkplaats of bij de omgang met gevaarlijke stoffen is – werkoveralls zijn de praktische oplossing voor uiteenlopende werkomgevingen. Ze combineren bescherming, comfort en functionaliteit in één kledingstuk, waardoor ze de juiste keuze zijn voor professionals in tal van industrieën. Leer meer over de verschillende categorieën werkoveralls en bekijk onze meest populaire stijlen!

Werknemers in oranje hoge zichtbaarheidskleding voor de achtergrond van een magazijn. Hij heeft een lasapparaat in zijn hand en is iets aan het lassen dat op een houten pallet ligt. In het linkergedeelte van de afbeelding staat het blauw-oranje Portwest-logo.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Brandweerlieden worden dagelijks blootgesteld aan extreme omstandigheden. De juiste werkkleding is cruciaal voor de veiligheid en prestaties. In dit artikel leest u welke apparatuur Portwest voor u en uw team heeft en waar u op moet letten bij de aanschaf.

Straatbeeld met twee rode brandweerauto's en diverse brandweerlieden. Op de achtergrond zie je bomen bedekt met mist. In de rechteronderhoek staat het blauworanje Portwest-logo voor een witte rechthoek.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Regenkleding voor dagelijks werk

5 feb. 2024 17:51:17

Van top tot teen voorbereid op regen: onze werkkleding begeleidt u bij elk weer en houdt u droog en warm, zelfs als het regent. Ontdek onze bestsellers voor het wisselvallige weer in het naderende voorjaar!

Doorweekte straat met auto's gefotografeerd door een raam bedekt met regendruppels. In de linkerbenedenhoek staat het blauw-oranje Portwest-logo op een witte achtergrond.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Werkhandschoenen zijn meer dan alleen een accessoire: ze zijn essentieel voor het beschermen van uw handen in verschillende werkomgevingen. Van antistatische tot slag- en snijbestendige handschoenen, wij bieden een breed assortiment handschoenen om te voldoen aan de specifieke eisen van een breed scala aan industrieën.

Voor de motorruimte van een motorvoertuig zijn twee handen in grijze beschermende handschoenen te zien. In de linkerhand zit de losgeschroefde oliedop van de auto en linksonder op de foto ziet u het Portwest-logo.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner
Van laag naar hoog sorteren

1-10 of 186

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5