DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Van laag naar hoog sorteren

1-10 of 165

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een succesvol jaar 2022

31 aug. 2023 15:04:23

Totalprotex heeft de Gold Award van Portwest ontvangen voor een geweldig resultaat in 2022!

Werknemer in gele waarschuwingskleding beklimt een wenteltrap en kijkt naar de lucht. Op de achtergrond is een blauwe lucht met witte wolken te zien. De afbeelding heeft het onderschrift 'Totalprotex heeft de Gold Award van Portwest ontvangen'.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Veilig de nacht door dankzij Glowtex

24 aug. 2023 11:25:32

Portwest introduceerde onlangs technologie die het werken 's nachts en onder moeilijke lichtomstandigheden nog veiliger maakt: de Endurance Glowtex PG54-helm slaat licht op en geeft licht in het donker. Hieronder leggen wij de technologie achter de innovatieve hoofdbescherming uit.

Twee werknemers voor een industriële achtergrond, gekleed in oranje hoge zichtbaarheidskleding en witte veiligheidshelmen.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Pionieren voor een Duurzame Toekomst

14 aug. 2023 11:20:12

Duurzaamheid en milieubescherming zijn thema's die vandaag de dag belangrijker zijn dan ooit tevoren. De wereld verkeert in een precaire toestand en we moeten er alles aan doen om dat te veranderen. Portwest zet zich in voor eerlijke handel, duurzaam gebruik van onze hulpbronnen en het verminderen van plastic. In plaats daarvan worden snel hernieuwbare materialen zoals bamboe of gerecyclede stoffen gebruikt.

Bos met banner in transparant groen en de inscriptie "PLANET - Protecting our future".

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

De zomer bereikt langzaam zijn hoogtepunt en als je voorbereid wilt zijn, moet je vandaag aan morgen denken: de eerste nachtvorst komt vaak eind september over het land en maakt het buiten werken een echte uitdaging. Onze collectie innovatieve thermische handschoenen houdt de handen warm en droog, of u en uw team nu in een koude opslag werken of buiten bij temperaturen onder het vriespunt!

Modelafbeelding van de Fortis Grip A150 handschoen in geel/oranje werkend met wapening.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

De kracht van diverse lagen

19 jul. 2023 14:23:49

Ook al is het zomer en zijn laagjes kleding vrijwel het laatste waar we aan denken, toch is het op veel werkplekken essentieel om verschillende kledingstukken op elkaar af te stemmen. Gelaagdheid verhoogt de functie en het comfort. Bekijk onze meest populaire combinaties!

Arbeider van middelbare leeftijd met kort bruin haar en werkkleding voor meerdere ploegen. De rechterhelft van zijn lichaam is alleen gekleed in een lang zwart overhemd en broek, de rechterhelft van zijn lichaam draagt ​​een jas, een hogezichtbaarheidsbroek en handschoenen.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Samen tegen natuurrampen

29 jun. 2023 11:29:51

Om de eerbare mannen en vrouwen van brandbestrijding te steunen, hebben we de prijs van onze Bizflame Forest Fire Flame Retardant Overall verlaagd.

Achteraanzicht van een brandweerman in volle uitrusting. Op de achtergrond zie je een brandweerwagen op een bospad en een groep brandweermannen aan het werk.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Betrouwbare vlamboogbeveiliging

18 jun. 2023 13:09:41

Bij het werken onder spanning en bij het lassen moet beschermende kleding worden gedragen. Om de persoon te beschermen tegen de thermische gevaren in het geval van een vlamboogfout, moet de kleding voldoen aan de huidige normen en 100% betrouwbaar zijn. Vind bij ons de juiste uitrusting!

Arbeider in een industriële context met beschermende kleding: witte helm, veiligheidsbril, rode oorbeschermers, zwarte handschoenen en rode FR50-overall met reflecterende strepen.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Als de temperatuur in juni, juli of augustus boven de 30 graden stijgt, wordt buiten werken ongemakkelijk. Zelfs korte broeken en t-shirts bieden geen comfort bij hoge temperaturen - het is een heel ander verhaal met onze verkoelende kleding en accessoires. Ontdek onze metgezellen voor de heetste dagen van het jaar!

Arbeider met geel signalisatie-T-shirt met korte mouwen, witte helm en oranje-zwarte handschoenen voor een zonverbrande weide. Witte kop: "Zomer, zon, zonnesteek?".

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Juni staat voor de deur en de kans is groot dat dat de eerste hoge zomertemperaturen van het jaar met zich meebrengt. Zweten veroorzaakt ongemak, verstoort geconcentreerd werken en kan in het ergste geval leiden tot onzorgvuldigheid en onnodige ongevallen. Bereid je voor op de komende maanden met onze selectie luchtige zomerkleding!

Arbeider met helm en gehoorbescherming in goed zichtbare gele zomerwerkkleding aan het werk met een drilboor, op de achtergrond blauwe, licht bewolkte lucht, graafmachine en stapel houten planken.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Qua zichtbaarheid zijn herfst en winter duidelijk kritischer dan lente en zomer, maar er zijn situaties in de lichtere helft van het jaar waar goed zicht van fundamenteel belang is. Sommige werkgebieden vereisen het hele jaar door hoge zichtbaarheidskleding, dus het is een goed idee om all-weather hoge zichtbaarheidskleding in uw kast te hebben. Bekijk onze bestsellers voor de zomer!

Werknemers in een waarschuwend geel poloshirt voor een achtergrond van een bouwplaats met oranje kranen, hoogspanningskabels en hopen aarde. De witte letters zeggen "High Visibility".

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner
Van laag naar hoog sorteren

1-10 of 165

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5