DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Van laag naar hoog sorteren

1-10 of 151

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ook al is het alweer een tijdje geleden sinds Internationale Vrouwendag, vandaag willen we aandacht besteden aan vrouwen in de industrie. Onze wereld weegt ook op hun schouders, dus het is net zo belangrijk dat ze comfortabele, betrouwbare en duurzame werkkleding dragen. Hier alvast een kleine inkijk in ons assortiment!

Dame in waarschuwingsgele werkkleding voor een bergdecor met een groot Portwest-logo in oranje en blauw.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Werkkleding die iedereen past

15 mrt. 2023 14:22:51

Werkkleding is onze dagelijkse metgezel en moet daarom perfect zitten. We brengen er elke dag enkele uren in door - comfort is een must. Portwest heeft goed gekeken naar de verschillende eisen aan werkkleding en heeft modellen ontwikkeld die iedereen passen!

Twee mannen en een vrouw in verschillende werkkleding van Portwest.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

De laatste evolutie bij Portwest

7 mrt. 2023 10:50:02

Voortdurende doorontwikkeling is onmisbaar, vooral als het gaat om werkkleding: het weer wordt steeds onvoorspelbaarder, prijs- en deadlinedruk leiden tot lange diensten en de eisen zijn hoog. Nieuwe technologieën en materialen maken de producten van Portwest nog betrouwbaarder, comfortabeler en veiliger. Hier is een klein overzicht van hoe het Crux ademende bomberjack is verbeterd.

Docker in het zwarte Crux bomberjack.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Informatie over Europese Norm 342

10 feb. 2023 15:18:13

Om in alle werksituaties een betrouwbare partner voor u te zijn, zijn onze producten onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. We testen onze werkkleding regelmatig op de proef en vergelijken deze met de wettelijke eisen in Europa. Omdat EN 342 een norm is die je in de meest uiteenlopende branches kunt tegenkomen, hebben we alle nuttige informatie in een overzichtelijk artikel gebundeld.

Bebaarde man met gehoorbescherming in een waarschuwend geel jasje aan het werk op de landingsbaan.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Antistatische beschermende kleding is essentieel om mensen en apparatuur te beschermen. Adequate uitrusting voorkomt kostbare schade en beschermt u en uw team tegen vermijdbare fouten. In dit artikel hebben we nuttige informatie over ESD voor je samengevat.

Twee arbeiders in feloranje antistatische beschermende kleding beklimmen een trap.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

WX3 - Werkkleding van de toekomst

18 jan. 2023 18:55:10

Man met baard in blauwe tuinbroek uit WX3-collectie voor witgekalkte bakstenen muur met link naar WX3-catalogus.

DUURZAAM, VEELZIJDIG, PROFESSIONEEL, TIJDLOOS - Portwest WX3 combineert comfort, veelzijdigheid en duurzaamheid. De producten zijn ontwikkeld volgens de hoogste normen en bieden een oplossing voor alledaagse activiteiten en werkomgevingen. Bekijk hier een onverslaanbare combinatie voor uw dagelijkse werk!

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Helaas betekent werken op de winterse bouwplaats maar al te vaak dat je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat rondloopt in slecht geïsoleerde, lekkende en oncomfortabele schoenen. Als dan de goede oude ijzel langskomt, is de motivatie weg. Om u en uw medewerkers dit lot te besparen, kunt u vandaag nog een kijkje nemen in onze wintercollectie werkschoenen en -laarzen. Uitgerust met de juiste schoenen kom je de komende winter met gemak door. Je team en je voeten zullen je dankbaar zijn!

Zwarte Portwest winter werklaars

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Met wisselende weersomstandigheden en verschillende bouwplaatsen komt het vaak voor dat de beslissing 's ochtends welke kleding je moet kiezen niet eenvoudig is. Ofwel draag je heel warme kleding voor het werk buiten, ofwel ga je zweten als je naar binnen gaat. Als je voor je werk lichtere kleding draagt ​​en dan naar buiten moet, krijg je het heel snel koud. Onze multifunctionele jassen van Portwest kunnen helpen! Ze bieden het beste wat flexibiliteit te bieden heeft, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over welke kleding je moet dragen.

Arbeider in Portwest Hi-Vis multifunctioneel jack

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Waterdichte schoenen Made to Work

7 nov. 2022 10:13:09

Bij hevige regen of langdurige natte omstandigheden worden de voeten koud en oncomfortabel. Droge voeten zorgen voor minder vermoeidheid en meer aandacht op het werk. Lees hier meer over ons assortiment waterdichte Portwest-schoenen - kwaliteit die loont!

Waterdichte Portwest veiligheidsschoenen bij regenachtig weer

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner

Ontworpen voor de winter

31 okt. 2022 14:26:41

Als je buiten in de kou werkt, weet je dat warm blijven moeilijk kan zijn. Dit geldt vooral als u niet de juiste werkkleding draagt. Gelukkig zijn er een paar eenvoudige dingen die je kunt doen om te voorkomen dat je bevriest op het werk. Bekijk onze Portwest winteraccessoires collectie om het werk voor u en uw medewerkers gemakkelijker te maken.

Portwest winterlaarzen

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Vanessa Höfner
Van laag naar hoog sorteren

1-10 of 151

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5