DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Werkschoenen

Voor ieder beroep biedt Totalprotex in het assortiment de juiste werkschoenen aan. Hierdoor kun je comfortabel en veilig te werk gaan. Informeer jezelf goed over welke werkschoenen het beste passen bij jouw beroep. Met die informatie kun je vervolgens de juiste keuze maken in ons assortiment. Wij bieden o.a. hoge, lage, sport en waterdichte werkschoenen aan. Gebruik de filters aan de linkerkant om te filteren op de gewenste werkschoenen.

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 160

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 160

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

werkschoenen kopen

Werkschoenen kopen bij Totalprotex.nl

Voor ieder beroep biedt Totalprotex in het assortiment de juiste werkschoenen aan. Hierdoor kun je comfortabel en veilig te werk gaan. Informeer jezelf goed over welke werkschoenen het beste passen bij jouw beroep. Met die informatie kun je vervolgens de juiste keuze maken in ons assortiment. Wij bieden o.a. hoge, lage, sport en waterdichte werkschoenen aan. 

Werkschoenen met stalen neus of composieten veiligheidsneus

Loop je het risico bij jouw beroep dat er harde of scherpe objecten op je voeten vallen? Een interessante keuze om dan te overwegen is het kopen van werkschoenen met een stalen of composieten veiligheidsneus. Hoewel deze zwaarder lopen bescherm je je voeten goed voor vallende objecten. Mocht iemand iets dan laten vallen, je voeten zijn goed beschermd en het object valt via je schoenen verder op de grond. Deze schoenen zijn te vinden onder werkschoenen met S3 veiligheidsnorm.

Werkschoenen instappers

Moet je op het werk vaak werkschoenen aan- en uittrekken? Dan zijn instapwerkschoenen (of loafers) inderdaad geschikt voor jou. Wanneer je meerdere keren per dag van schoenen moet wisselen en iedere keer je veters moet strikken, kan dit moeilijk en tijdrovend zijn. Instappers zijn hiervoor de perfecte een uitkomst. Glijdende werkschoenen hebben verschillende veiligheidsnormen. De meeste van onze instappers zijn werkschoenen met S2 veiligheidsnorm. Deze worden voornamelijk gebruikt in de voedselverwerkende industrie. Deze S2 veiligheidsschoen heeft een veiligheidsneus maar geen zool met gaatjes. Daarom zijn ze geschikt voor oppervlakken zonder scherpe voorwerpen. Hieronder volgt een overzicht van de meest populaire S2 instapwerkschoenen.

Sneaker werkschoenen van lichtgewicht

Werkschoenen worden tegenwoordig steeds comfortabeler. Dit wordt mede bereikt dankzij nieuwe technieken die de schoen lichter en flexibeler maken. Tegenwoordig kunnen veiligheidseisen worden gecombineerd met een aantrekkelijk ontwerp en een aanzienlijk lager gewicht. Neem als voorbeeld onze sneaker werkschoenen, deze zien er sportief uit en beschermen je voeten tegen vallen of stoten. In het verleden hadden werkschoenen alleen zware stalen neuzen en tussenzolen, waardoor het gewicht aanzienlijk toenam. Er zijn tegenwoordig veel andere alternatieven beschikbaar. Metalen, maar ook zware materialen, worden steeds vaker vervangen door materialen als Kevlar, aluminium en composieten, en dynamiek. Deze stoffen komen ook voor in kogelwerende vesten.

Werkschoenen voor in de keuken/horeca

Net zoals bij andere banen, heb je in de horeca natuurlijk ook verschillende functies. Je kunt in de bediening werken, achter de bar of in de keuken. Bij elke functie gelden er weer andere regels waar de werkschoenen aan moeten voldoen. Wanneer je specifiek op zoek bent naar werkschoenen voor in de keuken is het belangrijk om voor werkschoenen te kiezen die waterafstotend en antislip zijn. Daarnaast zijn een goede steun, een representatieve uitstraling en hygiëne ook belangrijk.

Werkschoenen met veiligheidsklassen

De EN ISO 20345 is op te delen in meerdere categorieën, namelijk

 

SB

S1

S1P

S2

S3

S4

S5

Veiligheidsneus

Schokdemping in hak

Gesloten hiel

x

Antistatisch

x

Antiperforatie tussenzool

x

x

x

x

Verhoogde weerstand tegen water

x

x

x

nvt

nvt

Waterdicht

x

x

x

x

x