DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Grip Xtra Handschoen A105

Yellow/Orange

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

De Grip Xtra Handschoen heeft een 10 gauge voering voor een verbeterde gevoeligheid met een premium Latex dipping. De handschoen is met 3/4 gedipt in latex en beschermt daardoor meer tegen vloeistoffen terwijl het de gevoeligheid behoudt. Verder is deze handschoen voorzien van een kreuk-grip finish wat zorgt voor zeer goede grip in zowel natte als droge omstandigheden.

Materiaal informatie

Stof: Polyester, Katoen, Latex

Algemeen Gebruik/Grip

De Algemeen Gebruik en Grip Handschoen categorie is nog steeds een zeer populaire afdeling binnen de Portwest' Hand Beschermings Reeks. Een nauwkeurig geselecteerde reeks in afwerklagen, inclusief Latex, Nitriel, Polyurethaan en PVC, bieden een brede reeks van producten, geschikt voor een brede taak van werkzaamheden. Er is een brede reeks handbeschermende producten beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende productlijn.

Handschoenen

Een brede reeks Handbeschermende Producten is beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende Producten.

Kenmerken

EN388 2003

 EN 388 2003 (3.2.4.2)

 

Normeringen

EN 420: 2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN: ALGEMENE VEREISTEN
Deze normering geeft de algemene vereisten aan voor het ontwerp, constructie, schoonmaak instructies, electro-statische eigenschappen, maatvoering, vaardigheid, waterdoorlatendheid en absorptie vermogen tezamen met markering en informatie.

EN 388:2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN TEGEN MECHANISCHE RISICO’S (3.2.4.2)
Deze standaard is van toepassing op alle soorten beschermende handschoenen met betrekking tot fysieke en mechanische invloeden veroorzaakt door schuren, snijden, scheuren en prikken. 

A105

Features:
  • 3/4 dipped
  • CE certified
  • Knitting gauge 10
  • Latex dipped
  • Latex foam coating
Grip Xtra Handschoen A105
Excl. BTW: € 1,52 Incl. BTW: € 1,84

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 388: 2016 + A1: 2018 (3143X)
EN ISO 21420: 2020 Dexterity 5
De Grip Xtra Handschoen heeft een 10 gauge voering voor een verbeterde gevoeligheid met een premium Latex dipping. De handschoen is met 3/4 gedipt in latex en beschermt daardoor meer tegen vloeistoffen terwijl het de gevoeligheid behoudt. Verder is deze handschoen voorzien van een kreuk-grip finish wat zorgt voor zeer goede grip in zowel natte als droge omstandigheden. A105
Herstel configuratie

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 1,52 Incl. BTW: € 1,84

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.