DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Microdot Handschoen A080

White

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

De Microdot Handschoen is voor alle soorten werkzaamheden zeer handig. Het is een 100% Terry katoenen handschoen met een driedubbel gestikt strook op de rug voor een betere pasvorm. De PVC dots op de handpalm en vingers zorgen daarnaast voor de perfecte grip.

Materiaal informatie

Stof: Katoen PVC

Algemeen Gebruik/Grip

De Algemeen Gebruik en Grip Handschoen categorie is nog steeds een zeer populaire afdeling binnen de Portwest' Hand Beschermings Reeks. Een nauwkeurig geselecteerde reeks in afwerklagen, inclusief Latex, Nitriel, Polyurethaan en PVC, bieden een brede reeks van producten, geschikt voor een brede taak van werkzaamheden. Er is een brede reeks handbeschermende producten beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende productlijn.

Handschoenen

Een brede reeks Handbeschermende Producten is beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende Producten.

A080

Features:
  • 100% cotton
  • High dexterity
  • Knitting gauge 18
  • PVC dotted palm for enhanced grip
Microdot Handschoen A080
Excl. BTW: € 1,11 Incl. BTW: € 1,34

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

De Microdot Handschoen is voor alle soorten werkzaamheden zeer handig. Het is een 100% Terry katoenen handschoen met een driedubbel gestikt strook op de rug voor een betere pasvorm. De PVC dots op de handpalm en vingers zorgen daarnaast voor de perfecte grip. A080
Herstel configuratie

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 1,11 Incl. BTW: € 1,34

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.