DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

DermiFlex Ultra+ A353

Grey/Black

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

De DermiFlex Ultra+ is een toevoeging aan de DermiFlex lijn. De handschoen is voor 3/4 gedipt met nitril schuim wat zorgt voor een betere bescherming, maar het ademend vermogen blijft. Daarnaast zorgt de toevoeging van micro dots op de handpalm voor extra grip.

Materiaal informatie

Stof: Nylon, Elastane, PU, Schuim

Algemeen Gebruik/Grip

De Algemeen Gebruik en Grip Handschoen categorie is nog steeds een zeer populaire afdeling binnen de Portwest' Hand Beschermings Reeks. Een nauwkeurig geselecteerde reeks in afwerklagen, inclusief Latex, Nitriel, Polyurethaan en PVC, bieden een brede reeks van producten, geschikt voor een brede taak van werkzaamheden. Er is een brede reeks handbeschermende producten beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende productlijn.

Handschoenen

Een brede reeks Handbeschermende Producten is beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende Producten.

Kenmerken

EN388 2003

 EN 388 2003 (4.1.3.1)

 

Normeringen

EN 420: 2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN: ALGEMENE VEREISTEN
Deze normering geeft de algemene vereisten aan voor het ontwerp, constructie, schoonmaak instructies, electro-statische eigenschappen, maatvoering, vaardigheid, waterdoorlatendheid en absorptie vermogen tezamen met markering en informatie.

EN 388:2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN TEGEN MECHANISCHE RISICO’S (4.1.3.1)
Deze standaard is van toepassing op alle soorten beschermende handschoenen met betrekking tot fysieke en mechanische invloeden veroorzaakt door schuren, snijden, scheuren en prikken. 

A353

Features:
  • CE gecertificeerd
  • Retail kaart
DermiFlex Ultra+ A353
Excl. BTW: € 3,47 Incl. BTW: € 4,19

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 388: 2016 + A1: 2018 (4131X)
EN ISO 21420: 2020 Dexterity 5
ANSI/ISEA 105: 2016 ABRASION Level (3)
ANSI/ISEA 105: 2016 CUT Level (A1)
De DermiFlex Ultra+ is een toevoeging aan de DermiFlex lijn. De handschoen is voor 3/4 gedipt met nitril schuim wat zorgt voor een betere bescherming, maar het ademend vermogen blijft. Daarnaast zorgt de toevoeging van micro dots op de handpalm voor extra grip. A353
Herstel configuratie

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 3,47 Incl. BTW: € 4,19

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.