DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Vlamvertragende Overall Bizweld™ BIZ1

Orange
Beschrijving

Omschrijving

De Vlamvertragende Overall Bizweld™ is gekozen als de nummer 1 vlamvertragende overall in de lasindustrie. Onze bestverkopende Bizweld™ overall is ideaal voor het bieden van complete bescherming voor werklieden die blootgesteld worden aan hitte. De ruime pasvorm geeft comfort en stelt de drager in staat om ongehinderd te kunnen werken. Het heeft voldoende opbergruimte, een duimstokzak en een verborgen zak voor de mobiele telefoon zodat apparatuur veilig en goed kan worden opgeborgen.

Materiaal informatie

Het Bizweld doek is een 100% katoenen vlamvertragende doek met een gewicht van 330 gram. Dit doek voldoet aan de EN-normen EN ISO 11611 en EN ISO 11612 en biedt uitstekende bescherming voor het lassen en aanverwante werkzaamheden.

Bizflame is een 100% katoenen doek en is volledig vlam vertragend. Alle Bizweld™ kledingstukken bieden excellente bescherming tegen vlammen en gesmolten spatten bij het lassen in gieterijen en aanverwante industrieën.

Normeringen

CE GECERTIFICEERD - CONFORMITÉ EUROPÉENNE
Voldoet aan de EU regelgeving.

UPF 50+ ULTRAVIOLET PROTECTION FACTOR
Lichtwaarde UPF staat in dit geval dan ook voor de mate waarin de kleding bescherming biedt tegen de schadelijke gevolgen van UV-straling in het zonlicht. Een waarde van 50+ is de hoogst mogelijke waarde.

EN ISO 11611: 2007 - BESCHERMENDE KLEDING VOOR GEBRUIK BIJ LASSEN EN AANVERWANTE PROCESSEN
Deze internationale normering specificeert minimale fundamentele veiligheidseisen en beproevingsmethoden voor beschermende kleding voor gebruik bij lassen en aanverwante processen (met uitzondering van de bescherming van de hand).
Deze overall beschikt over bescherming klasse 1 A1+A2: de bescherming tegen minder gevaarlijke lastechnieken en situaties, waaronder de lagere niveaus van spatten en stralingswarmte.

EN ISO 11612: 2008 - BESCHERMENDE KLEDING TEGEN HITTE EN VLAMMEN
Beschermende kleding met beperkte vlammenverspreidingskenmerken en waarmee de gebruiker kan worden blootgesteld aan stralings,- convectieve of contacthitte of gesmolten metalen spatten.
Deze test maakt gebruik van standaard methoden en voorwaarden om de prestaties van weefsel/kleding in geval van contact met warmte of vlammen te voorspellen. Kleding functies zoals naden, sluitingen en logos moeten net zo worden getest als het materiaal.
De Vlamvertragende Reflectie Multi Overall Araflame heeft de volgende niveaus: Dimensionaal verandering beperkte vlamverspreiding A1+A2, Convectieve hitte B1, Radiant Heat C1, Splash E1 en Contactwarmte F1

NFPA 70E - NORM VOOR ELECKTRISCHE VEILIGHEID OP DE WERKPLEK
De norm richt zich op praktische veiligheidsmaatregelen die werknemers zo min mogelijk in hun functie belemmeren. 

NFPA 2112 - NORM OMTRENT VLAMBESTENDIGE KLEDINGSTUKKEN VOOR INDUSTRIEEL PERSONEEL TEGEN STEEKVLAMMEN

ASTM F1506 - 10A
Standaard prestatiespecificatie voor vlambestendige en Arc gewaardeerd textielmateriaal voor kleding. Deze wordt gedragen door electriciteit werknemers die worden blootgesteld aan tijdelijke electrische en thermische gevaren.

ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=11,2 CAL/CM^2 (HAF=80,4%) 
Standaard testmethode voor het bepalen van de Arc Rating van materialen voor kleding.

BIZ1

Features:
 • 6 Zakken
 • 6XL
 • Borstzakken met drukknoopsluiting
 • CE gecertificeerd
 • Dual Standaard
 • Duimstokzak
 • HRC2
 • Manchetten met drukknopen verstelbaar
 • Radiolus
 • Retail verpakking
 • UPF 50+
 • Verdekte drukknoopsluiting voorzijde
 • Verdekte telefoonzak
Vlamvertragende Overall Bizweld™ BIZ1
Excl. BTW: € 47,25 Incl. BTW: € 57,17

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN ISO 11611 Class 1 (A1+A2)
EN ISO 11612 (A1+A2, B1, C1, E2, F1)
ASTM F1959/F1959M-12 (ATPV 11.2 CAL/CM2 (HAF = 80.4%))
IEC 61482-2 IEC 61482-1-1 (Elim 8.3 CAL/CM²)
De Vlamvertragende Overall Bizweld™ is gekozen als de nummer 1 vlamvertragende overall in de lasindustrie. Onze bestverkopende Bizweld™ overall is ideaal voor het bieden van complete bescherming voor werklieden die blootgesteld worden aan hitte. De ruime pasvorm geeft comfort en stelt de drager in staat om ongehinderd te kunnen werken. Het heeft voldoende opbergruimte een duimstokzak en een verborgen zak voor de mobiele telefoon zodat apparatuur veilig en goed kan worden opgeborgen. BIZ1
Herstel configuratie

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 47,25 Incl. BTW: € 57,17

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.