DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Vlamvertragend Lichtgewicht Antistatische Overall FR21

Navy

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

Deze super lichtgewicht overall (210 gram) is ontworpen om bescherming te bieden in extra warme weersomstandigheden in de offshore-industrie. De overall maakt gebruik van het Bizflame Plus doek.

Materiaal informatie

Het BizFlame ™ Plus doek is ontwikkeld en ontworpen met gebruik van een zeer innovatief vlamvertragende samenstelling waaraan antistatische eigenschappen zijn toegevoegd. Het doek is gemaakt van 99% katoen, ingeweven met 1% koolstofvezel. De uitstekende scheur- en trekweerstanden zorgen voor een uitstekende duurzaamheid. Ook beschikt de overall over een premium kwaliteit katoenenvezel wat zorgt voor een ongeëvenaarde comfort. De overall is daarnaast antistatisch door de toegevoegde koolstofvezel.

Bizflame is een gepatenteerde brandvertragende afwerking die een uitstekende vlam vertragend werking geeft. De ingeweven koolstofvezels maken de kleding daarnaast antistatisch. Verder heeft alle Bizflame Plus kleding de manikin test onder EN ISO 11612 doorstaan met uitstekende testresultaten.

Manikin test

Manikin FR 21,22

Normeringen

CE GECERTIFICEERD - CONFORMITÉ EUROPÉENNE
Voldoet aan de EU regelgeving.

FR, IW
Geeft aan dat het kledingstuk is voorzien van dubbel gestikte industriëel wasbare vlamvertragende reflecterende striping.

UPF 50+ ULTRAVIOLET PROTECTION FACTOR
Lichtwaarde UPF staat in dit geval dan ook voor de mate waarin de kleding bescherming biedt tegen de schadelijke gevolgen van UV-straling in het zonlicht. Een waarde van 50+ is de hoogst mogelijke waarde.

EN ISO 11611: 2007 - BESCHERMENDE KLEDING VOOR GEBRUIK BIJ LASSEN EN AANVERWANTE PROCESSEN
Deze internationale normering specificeert minimale fundamentele veiligheidseisen en beproevingsmethoden voor beschermende kleding voor gebruik bij lassen en aanverwante processen (met uitzondering van de bescherming van de hand).
Deze overall beschikt over bescherming klasse 1 A1+A2: de bescherming tegen minder gevaarlijke lastechnieken en situaties, waaronder de lagere niveaus van spatten en stralingswarmte.

EN ISO 11612: 2008 - BESCHERMENDE KLEDING TEGEN HITTE EN VLAMMEN
Beschermende kleding met beperkte vlammenverspreidingskenmerken en waarmee de gebruiker kan worden blootgesteld aan stralings,- convectieve of contacthitte of gesmolten metalen spatten.
Deze test maakt gebruik van standaard methoden en voorwaarden om de prestaties van weefsel/kleding in geval van contact met warmte of vlammen te voorspellen. Kleding functies zoals naden, sluitingen en logos moeten net zo worden getest als het materiaal.
De Vlamvertragende Reflectie Multi Overall Araflame heeft de volgende niveaus: Dimensionaal verandering beperkte vlamverspreiding A1+A2, Convectieve hitte B1, Radiant Heat C1 en Contactwarmte F1

EN 1149-5: 2008 - BESCHERMENDE KLEDING - ELEKTROSTATISCHE EIGENSCHAPPEN
Deze Europese Normering is onderdeel van een serie normeringen die een materiaal- en ontwerpvereisten voor elektrostatisch geleidende beschermende kleding specificeren en wordt gebruikt als onderdeel van een volledig geaard systeem om brandgevaarlijke ontladingen te voorkomen. De vereisten zijn mogelijk niet voldoende in zuurstof verrijkte brandgevaarlijke atmosferen. Deze Europese Normering is niet van toepassing op de bescherming tegen netspanning.

 

FR21

Features:
 • 10 Zakken
 • CE gecertificeerd
 • Duimstokzak
 • Kniezakken
 • Met klittenband verstelbare manchetten
 • Mouwzak
 • Radiolussen
 • Twee achterzakken met klep met drukknoopsluiting
 • Tweeweg rits
 • UPF 50+
 • Vlamvertragende Industrieel wasbare striping
Vlamvertragend Lichtgewicht Antistatische Overall FR21
Excl. BTW: € 79,20 Incl. BTW: € 95,83

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 1149 -5
EN ISO 11611 Class 1 A1+A2
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1

ASTM F1959/F1959M-14e1 ATPV 9.1cal/cm2
Deze super lichtgewicht overall (210 gram) is ontworpen om bescherming te bieden in extra warme weersomstandigheden in de offshore-industrie. De overall maakt gebruik van het Bizflame Plus doek.

FR21
Herstel configuratie

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 79,20 Incl. BTW: € 95,83

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.