DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Portwest 2 Punts Harnas Comfort Plus FP15

Portwest 2 Point Harness Comfort Plus

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

Dit harnas voor het hele lichaam met ademende rug heeft quick release verbindingen zodat het erg eenvoudig is om aan en uit te trekken. Verder beschikt dit harnas ook over een verlengde D-Ring schouderband voor eenvoudig aantrekken.

Matriaal informatie

Stof: Nylon Banden

Valbeveiligings kits

Wij bieden een lijn kits gebaseerd op onze bestaande producten die ontworpen zijn voor uiteenlopend gebruik. Iedere kit bevat een harnas die geschikt is voor gebruik en in combinatie met de accessoires uitstekende prestaties biedt. Alle kits worden geleverd in een nylon tas met aansnoerkoord zodat deze makkelijk tussen gebruik door te bewaren is. Alle onderdelen zijn CE gecertificeerd en voldoen aan de relevante normeringen.

Valbeveiliging

Valbeveiliging dient te worden gedragen in het geval van het risico op vallen van hoogtes. Dit is om de impact van een val te beperken, zodat er wordt voorkomen dat je hardt met een object of ondergrond in aanraking komt. Portwest biedt een volledige lijn valbeveiligingsprodukten voor het werk op iedere hoogte.

Normeringen

EN 361 - INTERNATIONALE NORMERING VOOR HARNASGORDELS
EN 361 is de norm die wordt toegepast op Full Body Harnesses, ontworpen om de gebruiker in stand te houden en de lading te verspreiden bij een fall arrest scenario (dat wil zeggen na een periode van vrije val stopgezet worden). Om te voldoen aan deze eisen wordt de apparatuur onderworpen aan 3 testen, namenlijk een dynamische prestatie test, een krachttest en een corrosieweerstand test.

EN 358 Persoonlijke uitrusting voor werkplekpositionering en ter voorkoming van vallen - Gordels voor werkplekpositionering en -behoud en verbindingsmiddelen voor gordels
Geldt voor riemen en vanglijnen met het oog op werkpositionering of -beperking. Het specificeert de vereisten, testen, markering en informatie geleverd door de fabrikant.

FP15

Features:
  • CE gecertificeerd
  • D-ring aan achterzijde
  • Gevoerde riem
  • Metalen gespen
  • Verstelbare Schouderpunten
Extra informatie

Extra informatie

Kleur Zwart
Maat Nee
Pasvorm Normaal
Portwest 2 Punts Harnas Comfort Plus FP15
Excl. BTW: € 63,11 Incl. BTW: € 76,37

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 358:2018
EN 361:2002
Dit harnas voor het hele lichaam met ademende rug heeft quick release verbindingen zodat het erg eenvoudig is om aan en uit te trekken. Verder beschikt dit harnas ook over een verlengde D-Ring schouderband voor eenvoudig aantrekken. FP15
OF

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.