DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Dubbele Elastische Vallijn met Schokdemper FP52

Double Lanyard Elasticated With Shock Absorber

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

Deze Dubbele Elastische Vallijn met Schokdemper is voorzien van schokabsorptie, twee steigerhaken en een karabijnhaak. Verder is de vallijn gemaakt van een elastische polyester singel. Deze is 180cm lang inclusief bevestigers wanneer volledig uitgerekt.

Matriaal informatie

Stof: Polyester Banden.

Valbeveiliging

Valbeveiliging dient te worden gedragen in het geval van het risico op vallen van hoogtes. Dit is om de impact van een val te beperken, zodat er wordt voorkomen dat je hardt met een object of ondergrond in aanraking komt. Portwest biedt een volledige lijn valbeveiligingsprodukten voor het werk op iedere hoogte.

Normeringen

EN 355 Persoonlijke beschermingsmiddelen tegen vallen - Schokdempers
Deze Europese norm specificeert de vereisten, testmethoden, markering, informatie verstrekt door de fabrikant en verpakking voor energieabsorbeerders. Energieabsorberende materialen die aan deze Europese norm voldoen, worden gebruikt als elementen of componenten die zijn geïntegreerd in een vanglijn, een ankerlijn of een harnas van volledige lichaam of in combinatie met een van deze kabels. Combinaties van een energieabsorbeerder en een vanglijn zijn subsystemen die een van de valblootstellingssystemen vormen die vallen onder prEN 363, in combinatie met een harnas voor het hele lichaam zoals gespecificeerd in EN 361. Valbeveiligingsbakken zijn gespecificeerd in EN 353-1, EN 353-2 en EN 360.

EN 362 Persoonlijke beschermingsmiddelen tegen vallen - Koppelingen
Deze norm specificeert de vereisten, testmethoden, markering en informatie die door de fabrikant worden verstrekt voor connectoren. Connectors die conform zijn aan deze norm worden gebruikt als verbindingselementen in persoonlijke valbeschermingssystemen, dat wil zeggen valbeveiliging, werkpositionering, toegang tot touw, veiligheidssystemen en reddingssystemen.

EN 354 Persoonlijke beschermingsmiddelen tegen vallen - Veiligheidslijnen
Deze Europese norm specificeert de vereisten, testmethoden, markering, informatie verstrekt door de fabrikant en verpakking voor vanglijnen. Lanyards die voldoen aan deze Europese norm worden gebruikt als verbindingselementen of componenten in persoonlijke valbeschermingssystemen (d.w.z. bevestigingssystemen, werkpositioneringssystemen, touwtoegangssystemen, valbeveiligingssystemen en reddingssystemen).

FP52

Features:
  • CE gecertificeerd
Extra informatie

Extra informatie

Kleur Geel
Maat Nee
Pasvorm Normaal
Dubbele Elastische Vallijn met Schokdemper FP52
Excl. BTW: € 37,88 Incl. BTW: € 45,83

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normering:
EN 354:2010
EN 355:2002
EN 362:2004
Deze Dubbele Elastische Vallijn met Schokdemper is voorzien van schokabsorptie, twee steigerhaken en een karabijnhaak. Verder is de vallijn gemaakt van een elastische polyester singel. Deze is 180cm lang inclusief bevestigers wanneer volledig uitgerekt. FP52

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.