COMFORTABELE BESCHERMING TEGEN DE GEVAREN VAN EEN VLAMBOOG

Vogelvlucht van twee arbeiders met witte helmen, zwarte en groene handschoenen, veiligheidslaarzen en oranje signalisatieoveralls met een link naar onze Arc Flash-beschermende kledingcollectie.

 

Wanneer er gevaar bestaat voor blootstelling aan een elektrische vlamboog, wordt werknemers geadviseerd om door ARC goedgekeurde beschermende kleding te dragen. De normering voor Beschermende Kleding tegen de thermische risico’s van een electrische vlamboog is IEC 61482-2 Dit kan gedaan worden volgens twee test methoden: 1. IEC 61482-1-1 (open arc test methode) en 2. IEC 61482-1-2 (box test methode).

Oranje en blauw decoratief element met in wit geschreven "Popular Electric Arc Models".

 

Voorbeeldafbeelding van het FR10 vlamvertragende, antistatische poloshirt met lange mouwen in grijs met een gekoppelde link naar het artikel.Voorbeeldafbeelding van het vlamvertragende, antistatische T-shirt met lange mouwen FR11 in grijs met een link naar het artikel.

Voorbeeldafbeelding van de Bizweld Iona FR overall BIZ5 in rood met een link naar het item.Voorbeeldafbeelding van de Bizflame Plus Dames Overall 350g. in oranje met een opgeslagen link naar het artikel.

Vind de juiste bescherming voor jouw team en voorkom blessures die betrouwbare kleding kan voorkomen!

Link naar het volledige assortiment beschermende kleding tegen vlambogen.