Werknemer met witte helm en gehoorbescherming in oranje werkkleding met handschoenen tegen een industriële achtergrond. De afbeelding is gekoppeld aan de collectie werkhandschoenen.

Werkhandschoenen zijn essentiële beschermingsmiddelen die de handen beschermen tegen verwondingen, chemicaliën, hitte en andere gevaren. De verscheidenheid aan werkhandschoenen op de markt kan echter overweldigend zijn. In deze blogpost gaan we dieper in op vier verschillende soorten werkhandschoenen en hun specifieke toepassingen, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw werkplek.

Als u op de gewenste handschoen klikt, komt u direct op de artikelpagina. Als u op de blauwe banners klikt, komt u via de link in de betreffende categorie met alle modellen in het overzicht.

 

Blauwe achtergrondbanner met oranje Portwest-logo en het opschrift "Antistatisch / ESD". Er is een link naar het assortiment antistatische handschoenen.

Werken in gevoelige elektronische omgevingen vereist speciale voorzorgsmaatregelen om elektrostatische ontlading te voorkomen. Antistatische handschoenen, ook wel ESD-handschoenen genoemd, bieden precies deze bescherming. Ze voeren elektrostatische ladingen veilig af en beschermen zo gevoelige elektronische componenten tegen beschadiging.

Afbeelding van de antistatische PU-vingertophandschoen A198 in grijs met een link naar het artikel.Afbeelding van de antistatische PU-palmhandschoen A199 in grijs met een link naar het artikel.

  

Blauwe achtergrondbanner met oranje Portwest-logo en de inscriptie "Chemicals". Er is een link naar de selectie van onze chemicaliënbestendige handschoenen.

Bij het omgaan met chemicaliën zijn handschoenen nodig die bestand zijn tegen verschillende stoffen. Chemisch bestendige handschoenen beschermen niet alleen tegen agressieve stoffen, maar bieden ook comfort en flexibiliteit om de werkprestaties niet te belemmeren.

Grip Lite handschoenen met manchet AP60 in blauw-zwart met een link naar het artikel.ESD PVC chemisch beschermende handschoenen A882 in zwart met een link naar het artikel.

 

Blauwe achtergrondbanner met oranje Portwest-logo en de inscriptie "Welding". Er is een link naar het assortiment lashandschoenen.

Bij laswerkzaamheden zijn speciale handschoenen nodig die beschermen tegen hitte, vonken en materiaalspatten. Handschoenen van hittebestendig materiaal bieden bescherming tegen deze gevaren en bieden goede grip en bewegingsvrijheid.

Afbeelding van de Premium Tig-lashandschoen A520 in grijs met een link naar de artikelpagina.Lashandschoen A500 in het rood met een link naar het artikel.

 

 

Blauwe achtergrondbanner met oranje Portwest-logo en de inscriptie "Anti Impact". Er is een link naar de selectie van slagvaste handschoenen.

Werken in omgevingen waar het risico bestaat dat u wordt geraakt door machines of vallende voorwerpen, vereist robuuste handschoenen die betrouwbare bescherming bieden. Anti-impacthandschoenen zijn gemaakt van materialen zoals Kevlar of Dyneema en minimaliseren het risico op letsel door mechanische schokken.

Aqua-Seal Pro handschoen met Insulatex voering A726 in oranje, zwart en blauw met een link naar de artikelpagina.Anti Impact Cut Protection 5 Handschoen A722 in zwart, geel en grijs met een link naar het artikel.

 

Vergeet niet dat het beschermen van uw handen niet alleen wettelijk verplicht is, maar ook van cruciaal belang is voor uw veiligheid op de werkplek. Voor uw welzijn en dat van uw medewerkers is het zeker de moeite waard om te investeren in hoogwaardige werkhandschoenen.

 

Oranje knop met het opschrift "Bekijk volledige collectie" met een link naar het assortiment werkhandschoenen.