DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Premium Handschoen voor TIG-Lassen A520

Grey

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

De Premium Handschoen voor TIG-Lassen biedt het ultieme in beweeglijkheid voor lassers. De zachte flexibele palm van geitenhuid met hoogwaardige leren manchet is zeer geschikt voor het gebruik bij type B (TIG-lassen). Verder is de handschoen geheel gestikt met Kevlar®.

Materiaal informatie

Stof: Geitehuid, Runder Split Leder, Para-Aramide

Lassers Handschoenen

Deze lashandschoen is zeer handig wanneer er een hogere beschermingsgraad is vereist bij werkomstandigheden die extreem zijn qua temperatuur van de omgeving en/of het werkstuk. De Portwest Weld lijn is een constant groeiende lijn in handbescherming oplossingen voor alle las- en thermische werkomgevingen. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor deze uitgebreide Handbeschermende productlijn.

Kenmerken

EN388 2003

 EN 388 2003 (2.0.4.1)

 

Normeringen

EN 12477: 2001 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN VOOR LASSERS
Deze Europese Normering bepaalt de vereisten en testmethoden voor beschermende handschoenen voor gebruik in handmatig metaallassen, -snijden en gerelateerde processen. Deze handschoen beschikt over type A: Hogere beweeglijkheid (met lagere andere prestaties)

EN 420: 2003 + A1 2009 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN: ALGEMENE VEREISTEN
Deze normering geeft de algemene vereisten aan voor het ontwerp, constructie, schoonmaak instructies, electro-statische eigenschappen, maatvoering, vaardigheid, waterdoorlatendheid en absorptie vermogen tezamen met markering en informatie.

EN 388:2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN TEGEN MECHANISCHE RISICO’S
Deze standaard is van toepassing op alle soorten beschermende handschoenen met betrekking tot fysieke en mechanische invloeden veroorzaakt door schuren, snijden, scheuren en prikken. Deze standaard is alleen van toepassing in samenspraak met EN410 (1 is de minimale waardering en 4 de maximale waardering met uitzondering van snijden waar de maximale waardering 5 is). Waardering voor deze handschoen: Schuurweerstand 2, snijweerstand 0, scheurweerstand 4 en prikweerstand 1.

A520

Features:
  • CE gecertificeerd
Premium Handschoen voor TIG-Lassen A520
Excl. BTW: € 8,09 Incl. BTW: € 9,78

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 12477 Type B
EN 407 413X3X
EN 420
EN388:2016 +A1:2018 - 2122X

AS/NZS 2161 .2
AS/NZS 2161 .3
De Premium Handschoen voor TIG-Lassen biedt het ultieme in beweeglijkheid voor lassers. De zachte flexibele palm van geitenhuid met hoogwaardige leren manchet is zeer geschikt voor het gebruik bij type B (TIG-lassen). Verder is de handschoen geheel gestikt met Kevlar®. A520
Herstel configuratie

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 8,09 Incl. BTW: € 9,78

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.