DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Veiligheidshesjes

In onveilige of donkere situaties is het van levensbelang om goed gezien te worden. Wij als Totalprotex bieden je een breed assortiment aan van verschillende kleuren veiligheidshesjes, die jouw veiligheid waarborgen. De veiligheidshesjes beschikken over reflecterende strepen, waardoor ze extra zichtbaar worden wanneer hier licht op valt. Wij staan voor veiligheid! Jij ook?

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 30

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 30

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Veiligheidshesjes kopen online

Veiligheidshesjes online kopen

Veiligheidshekjes zijn hesjes die helpen je om op te vallen en zorgen voor veiligheid en overzicht in elk gewenste situatie waar dit extra belangrijk is zoals op de op een bouwterrein, tijdens pech of tijdens calamiteiten. Door de felle kleuren en reflecterende strepen val je met onze veiligheidshesjes in elk gewenste situatie op.

 

Oranje en gele veiligheidshesjes

Bij Totalprotex heb je de keuze uit een variërend aanbod van standaardhesjes met felle kleuren zoals oranje, gele, groene en zelfs rode tot aan vlam vertragende hesjes en hesjes met ledverlichting om nog extra op te vallen wanneer het donker is. Daarnaast is er ook nog een ruim aanbod met die uitermate geschikt zijn voor mensen die werken in een warme omgeving. Dit komt omdat mesh-air hesjes verbeterde luchtstroom hebben waardoor de drager koel blijft. Er zijn ook nog gekoelde hesjes die je gekoeld houden dankzij verdamping van water.

 

Bedrukken van hesjes

Totalprotex kan ook hesjes voor je bedrukken, met een logo op de borst en/of een groter logo of tekst achterop. Bijvoorbeeld om 1,5 meter afstand te houden.

 

Is een veiligheidshesje verplicht?

In het overgrote deel van Europese landen is het verplicht om een hesje in de auto te hebben voor het geval dat de bestuurder en inzittenden buiten de auto komen te staan door bijvoorbeeld pech of een ongeval. In de volgende landen is het verplicht een veiligheidshesje in de auto te hebben: België, Bulgarije, Duitsland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Kroatië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië.

Deze veiligheidsvestjes dienen te zijn voorzien van bepaalde veiligheidsnormen. Zo moeten deze voorzien zijn van de EN ISO 20471 klasse 1 voor hoge zichtbaarheid. Dit houdt in dat de veiligheidshesjes gemaakt moeten zijn van een reflecterende stof. Al onze oranje en gele vestjes voldoen aan deze eisen. Houd er rekening mee dat in de meeste gevallen de verplichte hesjes geel moeten zijn, zo ook in Frankrijk.

 

Veiligheidshesjes met 2 meter afstand

In deze tijd hebben we zoals je weet te maken met het COVID-19 virus. Als Totalprotex bieden wij veiligheidshesjes aan voor de mensen die afstand willen houden vanwege de huidige maatregelen. Deze opvallende veiligheidshesjes zorgen ervoor dat jij en jouw collega’s veilig te werk kunnen gaan zonder gestoord te worden door publiek wat te dichtbij komt. Met dit handige veiligheidshesje attendeer je mensen erop om 2 meter afstand te houden. Zo kunnen we de verspreiding van het COVID-19 virus tegengaan. De gele coronahesjes vallen extra goed op en zijn voorzien van opbergzakken wat heel handig kan zijn. De veiligheidshesjes komen in onveilige situaties altijd van pas, twijfel dus niet en schaf er een aan! Heb je vragen over veiligheidshesjes? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

 

Eigenschappen van het corona veiligheidshesje:

 • 7 zakken
 • CE gecertificeerd
 • D-ring
 • Dubbele ID houder
 • Gecertificeerd ook na 50 wasbeurten
 • Radiolus
 • Reflecterende striping
 • Ritssluiting voorzijde
 • Telefoonzak
 • Twee opgezette zakken
 • Wasbaar social distance logo

 

VEILIGHEIDSHESJES van Totalprotex

Een veiligheidshesje zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent. Veiligheidshesjes zijn voorzien van reflecterende strepen en worden over de kleding gedragen. De veiligheidshesjes zijn voorzien van striping, dat betekent dat er zowel horizontaal als verticaal reflecterende strepen op het veiligheidsvest zijn aangebracht. Een veiligheidsvest komt altijd van pas, bijvoorbeeld bij autopech, werken langs de weg, evenementen e.d. In sommige landen is het verplicht dat er een veiligheidsvest in het voertuig aanwezig is.