Kinderoverall

Navy

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

Voor de aankomende jonge techneut of ingenieur is er deze zeer functionele overall. Volledig voorgekrompen Kingsmill polyester/katoen en een uitstekend kleurbehoud. Dit kledingstuk is sterk en duurzaam. Een duimstokzak, heup- zij- en borstzakken maximaliseren de mogelijkheden om iets op te bergen. Comfort gedurende de gehele dag wordt geleverd via een elastiek in de zij en een rugplooi.

Materiaal informatie

Stof: Kingsmill 65% Polyester, 35% Katoen, 245gram.

Werkkleding 

De Werkkleding reeks biedt een grote keuze in ontwerp en pasvorm. Deze kleding is ontworpen om in iedere werkomstandigheid te gebruiken. Alle kleding is getest in echte werkomstandigheden en hebben deze testen goed doorstaan.

Normeringen

UPF 50+ ULTRAVIOLET PROTECTION FACTOR
Lichtwaarde UPF staat in dit geval dan ook voor de mate waarin de kleding bescherming biedt tegen de schadelijke gevolgen van Uv-straling in het zonlicht. Een waarde van 50+ is de hoogst mogelijke waarde.


Features:
  • Tweeweg rits
Kinderoverall
Excl. BTW: € 23,70 Incl. BTW: € 28,68

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Voor de aankomende jonge techneut of ingenieur is er deze zeer functionele overall. Volledig voorgekrompen Kingsmill polyester/katoen en een uitstekend kleurbehoud. Dit kledingstuk is sterk en duurzaam. Een duimstokzak heup- zij- en borstzakken maximaliseren de mogelijkheden om iets op te bergen. Comfort gedurende de gehele dag wordt geleverd via een elastiek in de zij en een rugplooi.


Uitleg maten 45: 4 - 5 jaar; 67: 6 - 7 jaar; 89: 8 - 9 jaar; 10: 10 - 11 jaar; 12: 12 - 13 jaar; 14: 14 - 15 jaar

Herstel configuratie

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 23,70 Incl. BTW: € 28,68

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.