Portwest Chemische Bril

Portwest Chemical Goggle

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

De Portwest Chemische Brilis een indirect ventilerende bril met een acetaat lens materiaal die maakt deze bril speciaal geschikt voor chemisch gebruik. Uitstekende bescherming tegen beslaan (gemarkeerd met een N op de lens) en zeer zachte montuur voor een hele dag comfort voor de drager.

Materiaal informatie

Stof: Celluloseacetaat, PVC, PP

Oogbescherming

De PORTWEST® oogbescherming bestaat uit veiligheidsbrillen en vizieren. Deze oogbescherming is gemaakt om de ogen en het gezicht te beschermen tegen ongevallen die tijdens het uitvoeren van werkzaamheden kunnen ontstaan. De Portwest oogbescherming bestaat uit technische brillen, hoge prestatie modellen, sportieve ontwerpen, licht gewicht en modern ontwerp, klassieke brillen en belangrijke PBM veiligheidsbrillen modellen.

PBM

Portwest Hoofd beschermingslijn voldoet aan de hoogste normeringen, om het hoogste niveau van bescherming te bieden. Bovendien, comfortabel en licht van gewicht garanderen dat het plezierig draagt, zelfs als u het urenlang gebruikt. Uw veiligheid is onze missie

Normeringen

EN 166:2001 F N 3 NORMERING VEILIGHEIDSBRIL
EN166 is een technologische norm die van toepassing is op alle veiligheidsbril inclusief brillen en vizieren. Het is niet van toepassing op oogbescherming waarvoor aparte normen bestaan (anti-laser oogbescherming, zonnebril voor algemeen gebruik). Optical tests omvatten, transmissie en diffusie van licht, staalbrekingseigenschappen, weerstand tegen veroudering (stabiliteit tegen hitte en weerstand tegen UV), corrosie en ontsteking. De impact resistentie test (van toepassing op zowel lens als frame) bepaalt de impact resistentie van de oogbeschermer (Spectacles, bril of vizier) om vliegende voorwerpen te weerstaan zonder te kraken of te verpletteren.


Features:
  • 100% Metaalvrij
  • Anti kras coating
  • Anti-Condens coating N
  • CE gecertificeerd
  • Chemicaliën
  • Geschikt voor automaten
  • Indirecte ventilatie
  • Retailverpakking
  • Ultralicht
Extra informatie

Extra informatie

Kleur Helder
Maat Nee
Pasvorm Normaal
Portwest Chemische Bril
Excl. BTW: € 4,48 Incl. BTW: € 5,42

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 166 1 F N 3
De Portwest Chemische Bril is een indirect ventilerende bril met een acetaat lens materiaal die maakt deze bril speciaal geschikt voor chemisch gebruik. Uitstekende bescherming tegen beslaan (gemarkeerd met een N op de lens) en zeer zachte montuur voor een hele dag comfort voor de drager.
OF

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.