DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Sportieve AirTech Stoot Pet

Airtech pet navy

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

Innovatief ontworpen 'stoot' Pet. De pet heeft een zeer goede ventilatie dankzij de mesh-openingen aan de zijkant. De klep geeft bescherming tegen de zon. Compleet met een reflecterende band voor een hogere zichtbaarheid. Door middel van de gesp aan de achterzijde is de pet verstelbaar. Leverbaar in Geel of Navy.

Materiaal informatie

Stof: 100% Nylon, ABS, EVA

Hoofd Beschermings Lijn

Onze snel uitbreidende hoofdbeschermings lijn zorgt ervoor dat we elke keer weer het beste aan u en andere klanten kunnen bieden. Door het combineren van de nieuwste stijlen samen met de nieuwste standaarden binnen hoofdbescherming kunnen wij hiervoor zorgen, ongeacht het soort werk of de werkomgeving. Binnen deze lijn is er ook een brede selectie aan accessoires waarmee u het product volledig naar eigen wens kunt maken. 

Normering

EN 812:2012 - GECERTIFICEERDE INDUSTRIËLE STOOT PETTEN
Stootpetten zijn bedoeld om de drager te beschermen tegen statische voorwerpen (bijv. lopen tegen lage plafonds of hangende obstructies). Om de impact test te doorstaan wordt een plat voorwerp van 5kg op de stootpet gedropt, van een hoogte van 250 mm, met een maximum toelaatbare kracht van 15 kN. Effecten worden uitgevoerd aan de voor- en achterzijde van de stootpet, met de voorkant kantelbaar op 30 ° en 60 ° om de aard van eventuele effecten na te bootsen die waarschijnlijk in gebruik zijn. Stootpetten zijn ook bedoeld om bescherming te bieden tegen scherpe of spitse voorwerpen (zoals hoeken of uitsteekende elementen). Een penetratie test wordt uitgevoerd op een lagere energie en omvat een 500gram scherp voorwerp welke van een van 500 MM wordt gedropt op de stootpet.


Features:
  • Binnenzijde ABS helm is zacht
  • CE gecertificeerd
  • Ventilerend Mesh doek
  • Middellange klep (5cm)
  • Reflecterende striping
  • Retailverpakking
  • Signaal kleur (yellow)
  • Verstelbare gesp
Extra informatie

Extra informatie

Maat Nee
Sportieve AirTech Stoot Pet
Price From:

Normale prijs: € 14,52

Special Price Excl. BTW: € 11,66 Incl. BTW: € 14,11

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 812
Innovatief ontworpen 'stoot' Pet. De pet heeft een zeer goede ventilatie dankzij de mesh-openingen aan de zijkant. De klep geeft bescherming tegen de zon. Compleet met een reflecterende band voor een hogere zichtbaarheid. Door middel van de gesp aan de achterzijde is de pet verstelbaar.
Leverbaar in Geel of Navy.
Herstel configuratie

* Verplichte velden

Price From:

Normale prijs: € 14,52

Special Price Excl. BTW: € 11,66 Incl. BTW: € 14,11

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.