DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Griphandschoen (in een merchandise verpakking) A109

Black

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

De Griphandschoen is een premium kwaliteit latex 10 gauge handschoen die zorgt voor een goede weerstand tegen scheuren en schuren. Dit zorgt ervoor dat dit model goed presteert in zowel natte als droge omstandigheden. Verder is de handschoen voorzien van een open rug voor ventilatie en een ergonomisch ontwerp om vermoeidheid van de hand te voorkomen.

Materiaal informatie

Stof: Polyester, Katoen, Latex

Algemeen Gebruik/Grip

De Algemeen Gebruik en Grip Handschoen categorie is nog steeds een zeer populaire afdeling binnen de Portwest' Hand Beschermings Reeks. Een nauwkeurig geselecteerde reeks in afwerklagen, inclusief Latex, Nitriel, Polyurethaan en PVC, bieden een brede reeks van producten, geschikt voor een brede taak van werkzaamheden. Er is een brede reeks handbeschermende producten beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende productlijn.

Handschoenen

Een brede reeks Handbeschermende Producten is beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende Producten.

Kenmerken

EN388 2003

 EN 388 2003 (3.2.4.2)

ANSI 105-2011

 ANSI 105-2011 Slijtage niveau 2 

Normeringen

EN 420: 2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN: ALGEMENE VEREISTEN
Deze normering geeft de algemene vereisten aan voor het ontwerp, constructie, schoonmaak instructies, electro-statische eigenschappen, maatvoering, vaardigheid, waterdoorlatendheid en absorptie vermogen tezamen met markering en informatie.

EN 388:2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN TEGEN MECHANISCHE RISICO’S (3.2.4.2)
Deze standaard is van toepassing op alle soorten beschermende handschoenen met betrekking tot fysieke en mechanische invloeden veroorzaakt door schuren, snijden, scheuren en prikken. 

ANSI / ISEA 105-2011 HANDBESCHERMING CLASSIFICATIE 
ANSI / ISEA 105-2011 behandelt de classificatie en het testen van handbescherming voor specifieke prestaties met betrekking tot mechanische bescherming (snijweerstand, doorsteekweerstand en slijtvastheid), chemische bescherming (permeatiebestendigheid, degradatie) en andere prestatiekenmerken zoals ontbrandingsweerstand en vibratiereducties.

A109

Features:
  • 100% ademende naadloze voering
  • CE gecertificeerd
  • Getest om zowel tegen snijden als hitte te beschermen
  • Gladde PU coating
  • Palm gedipt
Griphandschoen (in een merchandise verpakking) A109
Excl. BTW: € 1,63 Incl. BTW: € 1,98

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 388: 2016 + A1: 2018 (2143A)
EN ISO 21420: 2020 Dexterity 4
ANSI/ISEA 105: 2016 CUT Level (A1)
De Griphandschoen is een premium kwaliteit latex 10 gauge handschoen die zorgt voor een goede weerstand tegen scheuren en schuren. Dit zorgt ervoor dat dit model goed presteert in zowel natte als droge omstandigheden. Verder is de handschoen voorzien van een open rug voor ventilatie en een ergonomisch ontwerp om vermoeidheid van de hand te voorkomen. A109
Herstel configuratie

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 1,63 Incl. BTW: € 1,98

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.