DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Volledig Gedipte Nitril Veiligheids Manchet handschoen A302

Navy

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

De populariteit van de Nitril Veiligheids Manchet Handschoen heeft geleid tot de productie van de Volledig Gedipte Nitril Veiligheids Manchet handschoen. Deze extra duurzame zware nitril handschoen is volledig gedipt en beschermt nog meer tegen snijden, schuren, prikken en scheuren. Verder zorgen de veiligheids manchetten ervoor dat de handschoen makkelijk uitgetrokken kan worden.

Materiaal informatie

Stof: Katoen, Nitril

Algemeen Gebruik/Grip

De Algemeen Gebruik en Grip Handschoen categorie is nog steeds een zeer populaire afdeling binnen de Portwest' Hand Beschermings Reeks. Een nauwkeurig geselecteerde reeks in afwerklagen, inclusief Latex, Nitriel, Polyurethaan en PVC, bieden een brede reeks van producten, geschikt voor een brede taak van werkzaamheden. Er is een brede reeks handbeschermende producten beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende productlijn.

Handschoenen

Een brede reeks Handbeschermende Producten is beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende Producten.

Kenmerken

EN388 2003

 EN 388 2003 (4.1.2.2)

 

 

Normeringen

EN 420: 2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN: ALGEMENE VEREISTEN
Deze normering geeft de algemene vereisten aan voor het ontwerp, constructie, schoonmaak instructies, electro-statische eigenschappen, maatvoering, vaardigheid, waterdoorlatendheid en absorptie vermogen tezamen met markering en informatie.

EN 388:2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN TEGEN MECHANISCHE RISICO’S (4.1.2.2)
Deze standaard is van toepassing op alle soorten beschermende handschoenen met betrekking tot fysieke en mechanische invloeden veroorzaakt door schuren, snijden, scheuren en prikken. 

A302

Features:
  • CE gecertificeerd
  • Nieuw model
Volledig Gedipte Nitril Veiligheids Manchet handschoen A302
Excl. BTW: € 2,23 Incl. BTW: € 2,70

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 388: 2016 + A1: 2018 (4111X)
EN ISO 21420: 2020 Dexterity 5
De populariteit van de Nitril Veiligheids Manchet Handschoen heeft geleid tot de productie van de Volledig Gedipte Nitril Veiligheids Manchet handschoen. Deze extra duurzame zware nitril handschoen is volledig gedipt en beschermt nog meer tegen snijden, schuren, prikken en scheuren. Verder zorgen de veiligheids manchetten ervoor dat de handschoen makkelijk uitgetrokken kan worden. A302
Herstel configuratie

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 2,23 Incl. BTW: € 2,70

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.