DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Insulatex™ Gevoerde Leren Driver Handschoen A271

Tan

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

Deze Leren Driver Handschoen is van hoge kwaliteit en gevoerd met Insulatex™ voor extra warmte en comfort. Gemaakt van volnerf-rundsleer. 

Materiaal informatie

Stof: Runder Volnerf Leder, Insulatex

Thermisch Beschermende Handschoenen

Koude werkomgevingen vormen een serieus risico op letsels. Bij koude thermische omstandigheden is de motoriek van de handen sterk verminderd, dit leidt tot een verhoogd risico op ongevallen en letsel. Een samenstelling van speciaal ontworpen thermisch beschermende handschoenen zijn te vinden in de Therm lijn van Portwest zodat u de strijd aan kan gaan met deze risicovolle omgevingen. Er is een brede reeks handbeschermende producten beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende productlijn.

Insulatex™

Onze nieuwste thermo technologie Insulatex™ is zeer ademend en houd goed de warmte vast. Door de lichtgewicht materialen is het draagcomfort zeer goed. De technologie maakt gebruik van een tussenlaag met holle vezels om de lichaamswarmte goed vast te houden. 

Kenmerken

EN 511

 EN 511 (x.2.x)

EN388 2003

 EN 388 2003 (2.1.4.2)

Normeringen

EN 420: 2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN: ALGEMENE VEREISTEN
Deze normering geeft de algemene vereisten aan voor het ontwerp, constructie, schoonmaak instructies, electro-statische eigenschappen, maatvoering, vaardigheid, waterdoorlatendheid en absorptie vermogen tezamen met markering en informatie.

EN 388:2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN TEGEN MECHANISCHE RISICO’S (2.1.4.2)
Deze standaard is van toepassing op alle soorten beschermende handschoenen met betrekking tot fysieke en mechanische invloeden veroorzaakt door schuren, snijden, scheuren en prikken. 

EN 511:2006 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN TEGEN KOUDE (X.2.X)
De Europese normering specificeert de eisen en beproevingsmethoden voor handschoenen die beschermen bieden tegen geleidende kou tot -50 graden Celsius. Deze koude kan worden gekoppeld aan de klimaatomstandigheden of een industriële activiteit.

ANSI / ISEA 105-2011 HANDBESCHERMING CLASSIFICATIE 
ANSI / ISEA 105-2011 behandelt de classificatie en het testen van handbescherming voor specifieke prestaties met betrekking tot mechanische bescherming (snijweerstand, doorsteekweerstand en slijtvastheid), chemische bescherming (permeatiebestendigheid, degradatie) en andere prestatiekenmerken zoals ontbrandingsweerstand en vibratiereducties.

A271

Features:
  • CE gecertificeerd
  • Insulatex™
Insulatex™ Gevoerde Leren Driver Handschoen A271
Excl. BTW: € 7,84 Incl. BTW: € 9,48

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 388: 2016 + A1: 2018 (3142X)
EN 511: 2006 (22X)
EN ISO 21420: 2020 Dexterity 2
ANSI/ISEA 105: 2016 CUT Level (A2)
Deze Leren Driver Handschoen is van hoge kwaliteit en gevoerd met Insulatex™ voor extra warmte en comfort. Gemaakt van volnerf-rundsleer. A271
Herstel configuratie

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 7,84 Incl. BTW: € 9,48

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.