DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

PVC-Werkhandschoen 35cm A435

PVC Gauntlet

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

De PVC-Werkhandschoen 35cm is compleet gecoat en heeft een zachte comfortabele katoenen interlock-voering. De coating heeft een zachte afwerking en biedt een uitstekende schuurweerstand.

Materiaal informatie

Stof: Katoen, PVC

Algemeen Gebruik/Grip

De Algemeen Gebruik en Grip Handschoen categorie is nog steeds een zeer populaire afdeling binnen de Portwest' Hand Beschermings Reeks. Een nauwkeurig geselecteerde reeks in afwerklagen, inclusief Latex, Nitriel, Polyurethaan en PVC, bieden een brede reeks van producten, geschikt voor een brede taak van werkzaamheden. Er is een brede reeks handbeschermende producten beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende productlijn.

Handschoenen

Een brede reeks Handbeschermende Producten is beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende Producten.

Kenmerken

EN388 2003

 EN 388 2003 (4.1.2.1)

 

 

Normeringen

EN 420: 2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN: ALGEMENE VEREISTEN
Deze normering geeft de algemene vereisten aan voor het ontwerp, constructie, schoonmaak instructies, electro-statische eigenschappen, maatvoering, vaardigheid, waterdoorlatendheid en absorptie vermogen tezamen met markering en informatie.

EN 388:2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN TEGEN MECHANISCHE RISICO’S (4.1.2.1)
Deze standaard is van toepassing op alle soorten beschermende handschoenen met betrekking tot fysieke en mechanische invloeden veroorzaakt door schuren, snijden, scheuren en prikken. 

A435

Features:
  • CE gecertificeerd
Extra informatie

Extra informatie

Kleur Rood
Maat XL
Pasvorm Normaal
PVC-Werkhandschoen 35cm A435
Excl. BTW: € 2,39 Incl. BTW: € 2,89

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 420
EN388:2016 +A1:2018 - 4121X

AS/NZS 2161 .2
AS/NZS 2161 .3
De PVC-Werkhandschoen 35cm is compleet gecoat en heeft een zachte comfortabele katoenen interlock-voering. De coating heeft een zachte afwerking en biedt een uitstekende schuurweerstand. A435
OF

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.