DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Dermi Pro Glove AP30

Orange/Black

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

Deze volledig ondergedompelde nitril gecoate handschoen met schuim nitril coating op de handpalm zorgt voor comfort en drukgevoeligheid. Een elastische gebreide manchet houdt het stevig op de arm voor een betere pasvorm. De nitril coating biedt uitstekende vloeistofbarrière terwijl de superieure schuim dip zorgt voor een uitstekende grip zelfs in olieachtige omgevingen.

Materiaal informatie

Stof: Nylon, Elastane, PU, Nitril Schuim

Algemeen Gebruik/Grip

De Algemeen Gebruik en Grip Handschoen categorie is nog steeds een zeer populaire afdeling binnen de Portwest' Hand Beschermings Reeks. Een nauwkeurig geselecteerde reeks in afwerklagen, inclusief Latex, Nitriel, Polyurethaan en PVC, bieden een brede reeks van producten, geschikt voor een brede taak van werkzaamheden. Er is een brede reeks handbeschermende producten beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende productlijn.

Handschoenen

Een brede reeks Handbeschermende Producten is beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende Producten.

Kenmerken

EN388 2003

 EN 388 2003 (4.1.2.1)

EN 511

 EN 511 (x.x.1)

Normeringen

EN 420: 2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN: ALGEMENE VEREISTEN
Deze normering geeft de algemene vereisten aan voor het ontwerp, constructie, schoonmaak instructies, electro-statische eigenschappen, maatvoering, vaardigheid, waterdoorlatendheid en absorptie vermogen tezamen met markering en informatie.

EN 388:2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN TEGEN MECHANISCHE RISICO’S (4.1.2.1)
Deze standaard is van toepassing op alle soorten beschermende handschoenen met betrekking tot fysieke en mechanische invloeden veroorzaakt door schuren, snijden, scheuren en prikken. 

EN 511:2006 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN TEGEN KOUDE (x.x.1)
De Europese normering specificeert de eisen en beproevingsmethoden voor handschoenen die beschermen bieden tegen geleidende kou tot -50 graden Celsius. Deze koude kan worden gekoppeld aan de klimaatomstandigheden of een industriële activiteit.

AP30

Features:
  • CE gecertificeerd
  • Ergnomische ontwerp om vermoeidheid van handen te verminderen
  • Gauge 13 gebreid
  • Nitriel foam coating
  • Retailverpakking
  • Uitstekende schuur- en scheurweerstand
  • Volledig elastische tailleband
  • Volledig gecoat
Dermi Pro Glove AP30
Excl. BTW: € 3,22 Incl. BTW: € 3,89

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 388: 2016 + A1: 2018 (4121X)
EN ISO 21420: 2020 Dexterity 5
ANSI/ISEA 105: 2016 ABRASION Level (5)
ANSI/ISEA 105: 2016 CUT Level (A1)
ANSI/ISEA 105: 2016 PUNCTURE Level (2)
Deze volledig ondergedompelde nitril gecoate handschoen met schuim nitril coating op de handpalm zorgt voor comfort en drukgevoeligheid. Een elastische gebreide manchet houdt het stevig op de arm voor een betere pasvorm. De nitril coating biedt uitstekende vloeistofbarrière terwijl de superieure schuim dip zorgt voor een uitstekende grip zelfs in olieachtige omgevingen. AP30
Herstel configuratie

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 3,22 Incl. BTW: € 3,89

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.