DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Weerbestendige Hi-Vis Handschoen A450

Weatherproof Hi - Vis Glove

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

De Weerbestendige Hi-Vis Handschoen is ontworpen voor het gebruik in de meest veeleisende omstandigheden. De geïsoleerde voering en manchet houden de handen warm en droog. Verder zorgt de stevige dubbele uitgevoerde PVC-coating ervoor dat wordt voorkomen dat olie vet en water de handschoen binnen dringen.

Materiaal informatie

Stof: PVC, Schuim, Katoen

Thermisch Beschermende Handschoenen

Koude werkomgevingen vormen een serieus risico op letsels. Bij koude thermische omstandigheden is de motoriek van de handen sterk verminderd, dit leidt tot een verhoogd risico op ongevallen en letsel. Een samenstelling van speciaal ontworpen thermisch beschermende handschoenen zijn te vinden in de Therm lijn van Portwest zodat u de strijd aan kan gaan met deze risicovolle omgevingen. Er is een brede reeks handbeschermende producten beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende productlijn.

Handschoenen

Een brede reeks Handbeschermende Producten is beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende Producten.

Kenmerken

EN 511

 EN 511 (1.2.1)

EN388 2003

 EN 388 2003 (3.1.2.1)

 

Normeringen

EN 420: 2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN: ALGEMENE VEREISTEN
Deze normering geeft de algemene vereisten aan voor het ontwerp, constructie, schoonmaak instructies, electro-statische eigenschappen, maatvoering, vaardigheid, waterdoorlatendheid en absorptie vermogen tezamen met markering en informatie.

EN 388:2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN TEGEN MECHANISCHE RISICO’S (3.1.2.1)
Deze standaard is van toepassing op alle soorten beschermende handschoenen met betrekking tot fysieke en mechanische invloeden veroorzaakt door schuren, snijden, scheuren en prikken. 

EN 511:2006 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN TEGEN KOUDE (1.2.1)
De Europese normering specificeert de eisen en beproevingsmethoden voor handschoenen die beschermen bieden tegen geleidende kou tot -50 graden Celsius. Deze koude kan worden gekoppeld aan de klimaatomstandigheden of een industriële activiteit.

A450

Features:
  • CE gecertificeerd
Extra informatie

Extra informatie

Kleur Oranje
Maat XL
Pasvorm Normaal
Weerbestendige Hi-Vis Handschoen A450
Excl. BTW: € 5,12 Incl. BTW: € 6,19

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 420
EN 511 1.1.X
EN388:2016 +A1:2018 - 4.2.3.1.X

AS/NZS 2161 .2
AS/NZS 2161 .3
AS/NZS 2161 .5
De Weerbestendige Hi-Vis Handschoen is ontworpen voor het gebruik in de meest veeleisende omstandigheden. De geïsoleerde voering en manchet houden de handen warm en droog. Verder zorgt de stevige dubbele uitgevoerde PVC-coating ervoor dat wordt voorkomen dat olie vet en water de handschoen binnen dringen. A450
OF

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.