DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Polka Dot Plus Handschoen A113

White/Blue

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

De Polka Dot Plus Handschoen is een nieuwe toevoeging van PVC dots aan beide zijden van de handschoen voor het eenvoudig aantrekken. Daarnaast zorgt deze nieuwe toevoeging voor een langere levensduur van de handschoen.

Materiaal informatie

Stof: Polyester, PVC

Algemeen Gebruik/Grip

De Algemeen Gebruik en Grip Handschoen categorie is nog steeds een zeer populaire afdeling binnen de Portwest' Hand Beschermings Reeks. Een nauwkeurig geselecteerde reeks in afwerklagen, inclusief Latex, Nitriel, Polyurethaan en PVC, bieden een brede reeks van producten, geschikt voor een brede taak van werkzaamheden. Er is een brede reeks handbeschermende producten beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende productlijn.

Handschoenen

Een brede reeks Handbeschermende Producten is beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende Producten.

Kenmerken

EN388 2003

 EN 388 2003 (2.1.4.1)

 

Normeringen

EN 420: 2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN: ALGEMENE VEREISTEN
Deze normering geeft de algemene vereisten aan voor het ontwerp, constructie, schoonmaak instructies, electro-statische eigenschappen, maatvoering, vaardigheid, waterdoorlatendheid en absorptie vermogen tezamen met markering en informatie.

EN 388:2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN TEGEN MECHANISCHE RISICO’S (2.1.4.1)
Deze standaard is van toepassing op alle soorten beschermende handschoenen met betrekking tot fysieke en mechanische invloeden veroorzaakt door schuren, snijden, scheuren en prikken. 

A113

Features:
  • Tweehandig
Polka Dot Plus Handschoen A113
Excl. BTW: € 0,83 Incl. BTW: € 1,00

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 388: 2016 + A1: 2018 (1142X)
EN ISO 21420: 2020 Dexterity 5
De Polka Dot Plus Handschoen is een nieuwe toevoeging van PVC dots aan beide zijden van de handschoen voor het eenvoudig aantrekken. Daarnaast zorgt deze nieuwe toevoeging voor een langere levensduur van de handschoen. A113
Herstel configuratie

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 0,83 Incl. BTW: € 1,00

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.