DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

All-Flex Grip Handschoen A315

Black

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

De "All-Flex" superlichte handschoen voldoet aan de vraag op de markt naar een ergonomisch ontworpen handschoen die beter comfort en kwaliteit biedt. Verder beschikt deze handschoen over een elastisch gebreide manchet voor een comfortabele pasvorm terwijl de volledige rug gedekt is met nitril. De gehele nitril dekking zorgt voor een hoge slijtvastheid, een superieure vloeibare weerstand. een grote flexibiliteit en extra grip.

Materiaal informatie

Stof: Pylon, Nitril

Algemeen Gebruik/Grip

De Algemeen Gebruik en Grip Handschoen categorie is nog steeds een zeer populaire afdeling binnen de Portwest' Hand Beschermings Reeks. Een nauwkeurig geselecteerde reeks in afwerklagen, inclusief Latex, Nitriel, Polyurethaan en PVC, bieden een brede reeks van producten, geschikt voor een brede taak van werkzaamheden. Er is een brede reeks handbeschermende producten beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende productlijn.

Handschoenen

Een brede reeks Handbeschermende Producten is beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende Producten.

Kenmerken

EN388 2003

 EN 388 2003 (4.1.2.2)

ANSI 105-2011

 ANSI 105-2011 Slijtage niveau 1 

Normeringen

EN 420: 2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN: ALGEMENE VEREISTEN
Deze normering geeft de algemene vereisten aan voor het ontwerp, constructie, schoonmaak instructies, electro-statische eigenschappen, maatvoering, vaardigheid, waterdoorlatendheid en absorptie vermogen tezamen met markering en informatie.

EN 388:2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN TEGEN MECHANISCHE RISICO’S (4.1.2.2)
Deze standaard is van toepassing op alle soorten beschermende handschoenen met betrekking tot fysieke en mechanische invloeden veroorzaakt door schuren, snijden, scheuren en prikken. 

ANSI / ISEA 105-2011 HANDBESCHERMING CLASSIFICATIE 
ANSI / ISEA 105-2011 behandelt de classificatie en het testen van handbescherming voor specifieke prestaties met betrekking tot mechanische bescherming (snijweerstand, doorsteekweerstand en slijtvastheid), chemische bescherming (permeatiebestendigheid, degradatie) en andere prestatiekenmerken zoals ontbrandingsweerstand en vibratiereducties.

A315

Features:
  • CE gecertificeerd
  • Elastische manchet aan binnenzijde
  • Ergnomische ontwerp om vermoeidheid van handen te verminderen
  • Gauge 13 gebreid
  • Glad nitriel voor verbeterde chemische bescherming
  • Lichtgewicht
  • Nieuw model
  • Touchscreen handschoen
All-Flex Grip Handschoen A315
Excl. BTW: € 1,45 Incl. BTW: € 1,76

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 388: 2016 + A1: 2018 (3121X)
EN ISO 21420: 2020 Dexterity 5
De "All-Flex" superlichte handschoen voldoet aan de vraag op de markt naar een ergonomisch ontworpen handschoen die beter comfort en kwaliteit biedt. Verder beschikt deze handschoen over een elastisch gebreide manchet voor een comfortabele pasvorm terwijl de volledige rug gedekt is met nitril. De gehele nitril dekking zorgt voor een hoge slijtvastheid, een superieure vloeibare weerstand. een grote flexibiliteit en extra grip. A315
Herstel configuratie

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 1,45 Incl. BTW: € 1,76

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.