DE NL IT PT ES CH AT BE LU EN GR DK EU

Topkwaliteit in bedrijfskleding, werkkleding en PBM

Criss Cross Handschoen A130

Orange

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

De Criss Cross Handschoen zorgt voor dat extra beetje grip. Het PVC-patroon op de palm en de rug van de 7 gauge handschoen zorgen ervoor dat dit de ideale keuze is voor de meest gangbare werkzaamheden.

Materiaal informatie

Stof: 65% Polyester, 35% Katoen, PVC

Algemeen Gebruik/Grip

De Algemeen Gebruik en Grip Handschoen categorie is nog steeds een zeer populaire afdeling binnen de Portwest' Hand Beschermings Reeks. Een nauwkeurig geselecteerde reeks in afwerklagen, inclusief Latex, Nitriel, Polyurethaan en PVC, bieden een brede reeks van producten, geschikt voor een brede taak van werkzaamheden. Er is een brede reeks handbeschermende producten beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende productlijn.

Handschoenen

Een brede reeks Handbeschermende Producten is beschikbaar voor iedere werkomstandigheid. Alleen de beste materialen en productiemethodes worden door Portwest gebruikt voor haar uitgebreide Handbeschermende Producten.

Kenmerken

EN388 2003

 EN 388 2003 (2.1.4.1)

 

Normeringen

EN 420: 2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN: ALGEMENE VEREISTEN
Deze normering geeft de algemene vereisten aan voor het ontwerp, constructie, schoonmaak instructies, electro-statische eigenschappen, maatvoering, vaardigheid, waterdoorlatendheid en absorptie vermogen tezamen met markering en informatie.

EN 388:2003 - BESCHERMENDE HANDSCHOENEN TEGEN MECHANISCHE RISICO’S (2.1.4.1)
Deze standaard is van toepassing op alle soorten beschermende handschoenen met betrekking tot fysieke en mechanische invloeden veroorzaakt door schuren, snijden, scheuren en prikken. 

A130

Features:
  • CE gecertificeerd
Criss Cross Handschoen A130
Excl. BTW: € 1,07 Incl. BTW: € 1,30

Beschikbaarheid: Ruim op voorraad

Normering:
EN 388: 2016 + A1: 2018 (1141X)
EN ISO 21420: 2020 Dexterity 5
De Criss Cross Handschoen zorgt voor dat extra beetje grip. Het PVC-patroon op de palm en de rug van de 7 gauge handschoen zorgen ervoor dat dit de ideale keuze is voor de meest gangbare werkzaamheden. A130
Herstel configuratie

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 1,07 Incl. BTW: € 1,30

Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.

Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.