Vlamvertragend Antistatisch Multi Protection Bomber Jacket

S783

Dit EN gecertificeerde Multi-Risk Jack is toonaangevend in de industrie. Het jack beschikt over een ademend doek, heeft een mooie pasvorm en is geschikt voor dagelijks gebruik. Dit maakt het de perfecte oplossing voor in koude en natte omstandigheden.

Materiaal informatie
Stof: Bizflame™ Rain 250gram.

Voering: 100% Katoen Vlam Vertragende Voering, 170gram en 100% Polyester Vlamvertragende Voering, 100gram.

Bizflame Regen
De Multi-Protection lijn bevat een collectie hoogwaardige, volledig gecertificeerde kleding die maximale bescherming biedt volgens de volgende normeringen: EN ISO 20471 Hogezichtbaarheid, EN343 Waterdicht & Ademend, EN ISO 14116 Vlamvertragend en EN1149 Anti Statisch.

Vlamvertragend
Dit toonaangevende gamma biedt multi-standaard bescherming voor gevaarlijke omgevingen. Deze state of the art producten zijn het resultaat van jarenlange ervaring gecombineerd met geavanceerde technologie en marktonderzoek. Inzet voor de gezondheid, de veiligheid en het comfort van de drager kan worden gezien in het brede scala van producten geschikt voor alle weersomstandigheden.

 

 

Vlamvertragend Antistatisch Multi Beschermende Regenbroek

S772

Deze lichtgewicht (ongevoerd) ademende broek is ideaal als buitenste laag bij risicovolle omstandigheden. De vlamvertragende reflecterende striping zorgt voor verbeterd zicht bij weinig licht.

Materiaal informatie
Het Bizflame Regen Hi-Vis doek is gemaakt van 98% polyester en 2% anti-statische koolstofvezel met een totaalgewicht van 250 gram. Deze ademende stof biedt maximale bescherming volgens de volgende normeringen: EN ISO 20471, EN13034, EN ISO 14116 en EN1149.

Bizflame is een gepatenteerde brandvertragende afwerking die, wanneer toegepast op de stof,een uitstekende vlam vertragend doek geeft. De ingeweven koolstofvezels maken de kleding daarnaast anti-statisch.