Blauwe brug tegen een grijze lucht met een persoon in regenkleding midden op de weg. Het tafereel werd gefotografeerd door een natte ruit. Er wordt een link gegeven naar onze volledige selectie praktische regenkleding.

De lente is een tijd van vernieuwing, bloeiende bloemen en... verrassende buien. Als je 's ochtends het huis uitstapt, kan de lucht helder zijn, maar tegen lunchtijd kan deze veranderen in een zee van grijze wolken. Voor degenen onder ons die overdag buiten moeten zijn, is geschikte regenkleding essentieel. Waterdichte jassen die meer doen dan alleen beschermen tegen vocht, praktische schoenen die elke regenbui kunnen weerstaan ​​en regenbroeken die je uitrusting compleet maken - in deze blogpost presenteren we je een selectie regenkleding die je de komende maanden elke dag droog houdt arbeidsleven.

Als u op de afbeelding klikt, komt u direct op de artikelpagina.

 

Waterdicht en lichtgewicht: de perfecte jas voor de lente

De sleutel tot een goede regenjas is niet alleen de waterdichtheid, maar ook het ademend vermogen en het ontwerp. Modellen die langdurig comfort bieden en voldoende zakken hebben, zijn geschikt voor het dagelijkse werk. Zoek naar jassen met verstelbare capuchon en mouwen om de perfecte bescherming tegen de regen te garanderen.

Klassieke regenjas S438 in blauw met een link naar het artikel.Waterdicht, ademend 7-in-1 contrasterend verkeersjack met hoge zichtbaarheid S426 in oranje en blauw met fluorescerende strepen en een link naar het artikel.

 


 

Droog en warm: schoenen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden

Bij het buitenwerken zijn rubberen laarzen en waterdichte werklaarzen absoluut noodzakelijk, want niets is vervelender dan natte voeten. Let er bij aanschaf op dat het model antislipzolen heeft, ademend is en voldoet aan de vereiste Europese normen voor uw branche.

Portwest Compositelite All Weather Boots S3 WR FC57 in zwart met oranje details en een link naar het artikel.Klassieke veiligheidslaarzen S4 FW94 in zwart met een link naar de artikelpagina.

 


 

Flexibel en comfortabel: maak je outfit compleet met een regenbroek

Jassen en schoenen zijn de eerste dingen waar je aan denkt als het slecht weer is, maar vergeet ook een regenbroek niet. Zoek naar lichtgewicht, ademende materialen die niet alleen waterdicht zijn, maar ook comfortabel over je gewone broek passen. Dit betekent dat de broek indien nodig snel over de rest van uw werkkleding kan worden aangetrokken en uw bewegingsvrijheid niet teveel beperkt.

Klassieke tuinbroek Sealtex S453 in grijs met een link naar het artikel.Klassieke regenbroek IONA F441 met een link die naar de artikelpagina leidt.

 

 

Praktische tips voor het dagelijks leven

  • Wees altijd voorbereid: Zorg dat je een opvouwbare regenjas en bijpassende broek bij de hand hebt, zodat je altijd voorbereid bent op onverwachte buien. De waterdichte schoenen kunnen ook op droge dagen gedragen worden.
  • Lagen zijn je vriend: de lente kan wispelturig zijn, waardoor we in april weers- en temperatuurschommelingen in de loop van de dag kunnen krijgen. Kleed u in meerdere dunne lagen om flexibel te kunnen reageren op veranderingen in het weer.
  • Onderhoud is een must: zorg ervoor dat uw regenkleding altijd schoon en goed verzorgd is, zodat de levensduur ervan wordt verlengd en de functionaliteit behouden blijft.

 

Met de juiste selectie regenkleding blijf je de hele lente droog, ongeacht wat het weer voor je in petto heeft.

Oranje knoop met link naar onze gehele collectie regenkleding.