CRAFT WORKWEAR - BEST PRESENTERENDE WERKKLEDING

Deze nieuwe lijn laat zich kenmerken als modern met een frisse look.De Craft werkkleding heeft vele slimme kenmerken waaronder Oxford doek versterkingen op belangrijke punten en meerdere opbergzakken voor gereedschappen en mobiele telefoon. Alleen de beste kwaliteit doeken zijn gebruikt in deze lijn dus de kleding blijft ook na vele wasbeurten zijn frisheid behouden. Deze modellen zijn de ideale werkkleding voor professionals zowel apart of in combinatie te dragen.


KS51 - Craft Polo

Deze tijdloze polo is een welkome aanvulling op onze Portwest lijn. Kenmerken zijn de geribde kraag en manchet en een borstzak voor een stukje extra functionaliteit.

Doek: 65% Polyester, 35% Katoen, 210 gram
Kleur & Maten: Wit/Grijs S-XXL

KS55 - Craft jack

Dit stijlvolle jack is cool, comfortabel en praktisch. Perfect voor schilder- en pleisterwerk. Kenmerken zijn de klittenband voor verstellen van manchetten en taille, Oxford doek voor goede slijtvastheid en veilige opbergzakken.

Doek: Kingsmill, 65% Polyester, 35% Katoen, 245 gram
Kleur & Maten: Wit/Grijs M-XXL

KS54 - Craft Broek

De Craft broek ziet er mooi en goed uit en zit vol met slimmigheden. Deze broek, met zijn nieuwe verbeterde pasvorm, past uitstekend bij de hedentegendaagse beroepen. Het Oxford contrast biedt extra bescherming tegen slijtage en geeft een moderne look.

Doek: Kingsmill, 65% Polyester, 35% Katoen, 245 gram
Kleur & Maten: Wit/Grijs XS-3XL

 

KS56 - Craft Amerikaanse Overal

Dit model heeft alle kenmerken die u verwacht van een moderne Amerikaanse overall inclusief een tijdloze pasvorm. Extra kenmerken zijn de ruime borstzak en elastische achterzijde voor extra comfort.

Doek: Kingsmill, 65% Polyester, 35% Katoen, 245 gram
Kleur & Maten: Wit/Grijs S-3XL