Lage veiligheidsschoenen in zwart met grijze zool, werknemer in gele veiligheidskleding met hoge zichtbaarheid past de schoen aan zijn voet aan met het praktische verstelwiel. Link naar onze catalogus veiligheidsschoenen.

Dynamisch comfort voor je voeten

Het assortiment voetbescherming van Portwest is ontworpen met maximale veiligheid en uitstekende prestaties in het achterhoofd. De schoenen voldoen aan de strenge eisen van internationale standaarden en normen. Dankzij innovatieve constructietechnieken zijn onze schoenen een flexibele, sterke en duurzame metgezel voor uw dagelijkse werk. Alle exemplaren in ons assortiment beschermen tegen veiligheidsrisico's in zware werkomgevingen in verschillende industrieën.

 

Voorbeeldafbeelding van de Portwest Compositelite Traction 7 inch (18cm) veiligheidslaarzen S3 HRO CI WR met link naar het artikel.Voorbeeldafbeelding van de Portwest Compositelite Met Protector Boot S3 M met link naar het artikel.

 

Voorbeeldafbeelding van de Portwest Compositelite Avich Boot S3 met link naar artikel.Voorbeeldafbeelding van de OlymFlex London S1P Trainer veiligheidsschoen met een link naar het artikel.

 

Link naar de gehele collectie van onze veiligheidsschoenen.