Twee mannen en een vrouw in geel-oranje hoge zichtbaarheidskleding. De arbeider in het midden heeft zijn rechtervoet in de camera gestrekt en zijn vuisten losjes gebald. Via de link vindt u ons ruime aanbod aan verschillende veiligheidsschoenen.

 

In het dagelijkse beroepsleven telt elke stap en moeten uw voeten niet alleen comfortabel maar ook veilig zijn. Ons ruime assortiment veiligheidsschoenen biedt jou en je team een ​​stabiel assortiment dat elke uitdaging aankan, van basisbescherming tot hightech veiligheid. Het kiezen van het juiste schoeisel is niet alleen een vereiste, maar een sleutel tot veiligheid en productiviteit op de werkplek. Bekijk hier enkele van onze bestsellers in beschermingsklassen SB, S1P, S3 en S5!

 

SB - BASISBESCHERMING

Veiligheidsschoenen van klasse SB bieden basisbescherming op de werkplek. Ze hebben een beschermende neus die beschermt tegen schokken met een impactenergie tot 200 joule. Hun zool is antislip en voorkomt het binnendringen van minerale oliën en koolwaterstoffen. De schoenen zijn ideaal voor activiteiten waarbij geen lekbestendige zolen nodig zijn.

Voorbeeldafbeelding van de Steelite welted veiligheidslaars SB HRO FW17 gemaakt van bruin nubuckleer, samen met een lijst met de artikelkenmerken en een oranje knop met een link naar het artikel.

 


 

S1P - EEN PLUS IN BESCHERMING

Schoenen met beschermingsklasse S1P bieden naast teenbescherming ook een lekvrije zool die beschermt tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen. De antistatische eigenschappen voorkomen elektrostatische ladingen en maken de schoenen tot een betrouwbare metgezel voor werkplekken met gevoelige elektronische apparaten.

Voorbeeldafbeelding van de Steelite Lusum veiligheidstrainer S1P HRO FW34 in zwart en geel met een lijst met kenmerken en een oranje knop die u via de meegeleverde link naar de artikelpagina van de schoen brengt.

 


 

S3 - TREK- EN WATERDICHT

S3 veiligheidsschoenen zijn de juiste keuze voor werkplekken met een verhoogd risico op blootstelling aan water of scherpe voorwerpen. Deze schoenen bieden niet alleen teenbescherming en een lekbestendige zool, maar zijn ook waterdicht. Ideaal voor werken buiten of in vochtige omgevingen.

Voorbeeldafbeelding van de Steelite Task Force-laars S3 HRO FW65 in het zwart, samen met een lijst met functies en een oranje knop die naar de artikelpagina van de laars leidt.

 


 

S5 - Volledige bescherming

Veiligheidsschoenen met beschermingsklasse S5 zijn de totaaloplossing voor maximale veiligheid. Naast teenbescherming, lekvrije zool en waterdichtheid beschikken ze over nog meer eigenschappen zoals een energie-absorberende hak en een geprofileerde buitenzool voor de beste grip. De ideale keuze voor veeleisende werkomgevingen waar het hoogste beschermingsniveau vereist is.

Voorbeeldafbeelding van de S5 Neptune Rigger CI FW75 veiligheidsschoen in het zwart, samen met een lijst met de artikeleigenschappen en een oranje knop die doorverwijst naar de artikelpagina.

 

 

Heeft u nog niet de juiste schoen voor u gevonden, neem dan gerust een kijkje in onze gehele collectie hoogwaardige veiligheidsschoenen!

 

Oranje knop met het opschrift "Zie volledige collectie" met een link naar het assortiment veiligheidsschoenen.