INITIATIEF "KATOEN GEMAAKT IN AFRIKA"
Ondersteuning van kleine boeren door middel van verantwoorde inkoop van katoen

Afrikaanse boer draagt ​​een blauw shirt en presenteert een handvol katoen. Een dieprood bord met de tekst "Supporting the Cotton Made In Africa Initiative" bevindt zich in de rechterhelft van de afbeelding.

Portwest is trots om samen te werken met het Cotton made in Africa-initiatief (CmiA). het CmiA-geverifieerde katoen dat we gebruiken in onze toeleveringsketen heeft een aanzienlijk lagere ecologische voetafdruk dan conventioneel katoen en ondersteunt plattelandsgemeenschappen in Afrika. Katoen gemaakt in Afrika is een van de grootste normen voor duurzaam katoen uit Afrika en werkt samen met meer dan een miljoen kleine katoenboeren in Afrika ten zuiden van de Sahara. In plaats van donaties te verzamelen, volgt het het principe om mensen te helpen zichzelf te helpen door middel van handel.

 

Grafiek van Portwest's voorbeeldige gebruik van katoen.

 

Bekijk enkele van onze meest populaire duurzame modellen:

Voorbeeldafbeelding van het WX3 Eco-poloshirt T722 in zwart met een link naar het artikel en een korte samenvatting van de productkenmerken.

Voorbeeldafbeelding van de WX3 Eco Stretch broek met holsterzakken in zwart T706 met een link naar het artikel en een korte samenvatting van de producteigenschappen.

Voorbeeldafbeelding van de NPR15 nitrilschuim bamboehandschoenen AP10 met een link naar het artikel en een korte samenvatting van de producteigenschappen.