Arbeider in Portwest Hi-Vis multifunctioneel jack

Maximaal comfort en flexibiliteit in alle weersomstandigheden

Ons zeer innovatieve 7 in 1 jack is aan te passen aan alle situaties. Waterproof en ademend volgens de hoogste EN normeringen. Het jack heeft meerdere handige kenmerken en voordelen zoals voldoende opbergruimte, verdekte capuchon en kraag met fleece voering.

View Button


 

PW2 Hi-Vis winterjack

Bestsellers uit de branche met gegarandeerde prestaties

Fris, dynamisch design gecombineerd met hoogwaardig, ademend stretchmateriaal maken deze jas tot de meest gewilde high-visibility winterjas op de markt. Boordevol innovatieve functies, waaronder Hi-Vis-Tex Pro, warmte aangebrachte reflecterende tape, Texpel Splash, waterafstotende afwerking, kraag van geborsteld microfleece en voorgevormde mouwen. De superieure, gewatteerde "InsulatexPro"-isolatie zorgt voor perfecte warmte zonder onnodig gewicht toe te voegen. Deze jas zorgt er gegarandeerd voor dat de drager er goed uitziet en tegelijkertijd wordt beschermd.


 

PW3 Hi-Vis 5-in-1 Jack

 

Het universele wapen voor veranderlijke omstandigheden

Blijf zichtbaar comfortabel en beschermd met deze geweldige ademende 5-in-1-jas. Dit slim ontworpen kledingstuk is zeer geschikt voor alle seizoenen en verschillende werkomstandigheden voor multifunctioneel gebruik. De buitenjas heeft een multi-pocket-oplossing met een speciale ruimte voor je telefoon, sleutels of handschoenen, terwijl de waterdichte binnenjas een gewatteerde voering heeft voor maximale warmte en comfort.

 

  

 

 

 


 

PW3 Extreme Breathable Rain Jacket

 

De beste jas voor gebruik bij hevige regen

De PW3 Hi-Vis Extreme regenjas is een zeer waterdichte en ademende jas. Deze jas is gemaakt van duurzame vlekbestendige 300D stretch Oxford PU-gecoate stof en biedt vele uitstekende functies, zoals een afneembare ergonomische capuchon, meerdere zakken voor veilige opslag, Ezee-ritstechnologie en pitritsen voor verbeterd ademend vermogen. Het eigentijdse ontwerp en de moderne atletische pasvorm combineren stijl met prestaties.

 

 

 

 

 


 

Milieubescherming die meer is dan een trend

Milieubescherming die meer is dan een trend

Bij Portwest geloven we dat groen zijn niet alleen een trend is. Wij geloven dat het erom gaat verantwoordelijkheid te nemen voor de wereld om ons heen en ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van de vruchten van ons werk. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige producten gemaakt van duurzame materialen.

Ons doel is om producten te maken die comfortabel, duurzaam en betaalbaar zijn - en dat allemaal zonder de impact van ons werk op de planeet te verwaarlozen.

Portwest Logo