Met sneeuw bedekte stoep met zwaar gebundelde voetgangers, bomen en mensen in goed zichtbare kleding die sneeuw scheppen. Link naar onze wintercollectie.

De winter stelt ons voor enkele uitdagingen, vooral als het gaat om buitenshuis werken. Koud, nat, snijdende wind en slecht zicht kunnen het dagelijkse werk uiterst moeilijk maken. Maar maak je geen zorgen, wij hebben de oplossing: hoogwaardige werkkleding die speciaal is ontworpen voor jouw winterbehoeften. Van hi-vis en gevoerde materialen tot waterafstotende en ademende stoffen, we hebben alles om jou en je team warm, droog en veilig door het koude seizoen te houden.
 
  • Hi-Vis voor optimaal zicht: Goed zicht is essentieel in de donkere wintermaanden. Hi-Vis-werkkleding zorgt ervoor dat u zelfs bij bewolkt weer en slechte lichtomstandigheden duidelijk zichtbaar bent, waardoor het risico op ongevallen aanzienlijk wordt verminderd.
  • Gevoerde kleding om warmteverlies te voorkomen: De sleutel tot een aangename werkdag in de winter is behaaglijke warmte. Gewatteerde jassen, broeken en overalls houden u betrouwbaar warm zonder uw bewegingsvrijheid te beperken.
  • Waterafstotend tegen vocht: Vocht en vocht kunnen niet alleen onaangenaam zijn, maar kunnen ook gezondheidsrisico's met zich meebrengen. Waterafstotende werkkleding houdt u droog en beschermt u tegen kou, zelfs bij ongunstige weersomstandigheden.
  • Ademend vermogen voor comfort: zelfs als het buiten koud is, kun je gemakkelijk zweten. Ademende materialen zorgen ervoor dat zweet wordt afgevoerd en je toch droog blijft.
 
Met de juiste winterwerkkleding van Portwest bent u goed voorbereid om de winter zonder bevriezing door te komen.
 

 
Winteroverall S585 Waterdichte overall met reflectoren, verstevigde knieën, diverse zakken en slim geplaatste ritsen.
 
Preview van de winteroverall S585 in geel en zwart met reflecterende strepen en een link naar het artikel en een lijst met de kenmerken van de overall.
 
 

 
Gevoerde winteroverall twee kleuren S485 Functionele overall met warme voering, reflectoren en waterafstotend materiaal.
 
Voorbeeldafbeelding van de gevoerde Hi-Vis contrastoverall S485 in zwart en oranje met reflecterende strepen en een link naar het artikel en een lijst met de kenmerken van de overall.
 
 

 
PW3 HI-VIS Winter Parka PW369 Isolerende winterkleding gemaakt van duurzaam, ademend materiaal met Insulatex-voering.
 
Voorbeeldafbeelding van de PW3 hoge zichtbaarheidswinterparka PW369 in oranje met reflecterende strepen, kraag van imitatiebont en een link naar het artikel en een lijst met de artikeleigenschappen.
 
 

 
Beanie LED Head Light USB Rechargeable B029 Warme en comfortabele muts gemaakt van acrylstof met verwijderbaar LED-voorlicht voor betere zichtbaarheid bij weinig licht.
 
Muts met oplaadbare LED B029 Warme en comfortabele muts gemaakt van acrylstof met verwijderbaar LED-voorlicht voor betere zichtbaarheid bij weinig licht.
 
 
Met onze werkkleding blijf je zelfs in hartje winter warm en droog!