Modelafbeelding van twee arbeiders in gele hoge zichtbaarheidskleding met het opschrift: Hoge zichtbaarheidsbestseller voor de zomer.

Blijf koel deze zomer met onze Best-Selling Hi-Vis zomer aanbod. Onze lichtgewicht ontwerpen bieden fantastisch waar voor uw geld, onbetaald dragers comfort en goed ventilatie voor die warme zomerse dagen.

Banner in oranje/blauw met het opschrift: Hi-vis bestseller voor de zomer.

Het Portwest hogezichtbaarheids MeshAir doek is lichtgewicht en volledig ademend hetgeen perfect is voor werken onder warme omstandigheden. Het open mesh doek is gemaakt van een open gebreide samenstelling die zorgt voor een goede ventilatie en luchtcirculatie rond het lichaam. Het MeshAir Hi-Vis doek is volledig getest en gecertificeerd volgens EN20471 normering.

Voorbeeldafbeelding van Athens MeshAir Executive Vest C376 met link naar artikel.Voorbeeldafbeelding van het veiligheidsvest met schouderbanden en dubbele buikband C370 met link naar het artikel.

Voorbeeldafbeelding van het waarschuwingsbeschermingsnetvest met 2 reflecterende strepen C374 met link naar het artikel.

Link naar de gehele Hi-Vis collectie.