Bebaarde arbeider tegen een besneeuwde achtergrond in de vorm van een wapen met een met bont gevoerde capuchon op zijn hoofd en opvallende gele werkkleding. Link naar de wintercollectie.

EXTREME KOUDEBESCHERMING TOT -40°C

Extreem koude of natte weersomstandigheden op de werkplek vormen een ernstig gevaar. Bevriezing en onderkoeling zijn een reëel probleem voor veel industriële werknemers. Portwest heeft meer dan 39 modellen in de productcategorieën High Visibility, Rainwear en Flame Retardant die EN 342-gecertificeerd zijn voor bescherming tegen kou.

Donkerblauwe bies met Portwest-logo in oranje en de woorden 'Learn more about it'.

 

Voorbeeldafbeeldingen van de Portwest Wintercollectie op het model en op de verwarmingspop.

 

 

 

 

Onze niet-aflatende toewijding aan de veiligheid van werknemers komt tot uiting in de strenge tests en normen die we handhaven voor onze producten. We testen onze kleding grondig om ervoor te zorgen dat ze werknemers beschermen, zelfs in de meest extreme koude omstandigheden. Met behulp van de EN 342-norm, die een verwarmde testpop gebruikt, meten we de thermische isolatie van onze kledingstukken om hun prestaties te bepalen. Deze test classificeert niet alleen de effectiviteit van de isolatie, maar schat ook de maximale draagduur op basis van het activiteitenniveau van de drager, de omgevingstemperatuur, de windsnelheid en de isolatiewaarde van de kleding.

 

 

 

 

Hier kunt u enkele van onze meest populaire modellen bekijken. Als u op de afbeelding klikt, komt u direct op de artikelpagina.

Voorbeeldafbeelding van de antistatische winterjas FR59 in rood met een link naar het artikel.Voorbeeldafbeelding van de CS11 koelbroek in blauw met een link naar het artikel.

 

Voorbeeldafbeelding van de gevoerde broek Iona Light S482 in blauw met een link naar het artikel.Voorbeeldafbeelding van het opvallende 2-in-1 pilotenjack C468 in geel met een link naar het artikel.

Pictogram van de Europese norm EN 342.

 

Alle kleding die is gecertificeerd volgens de EN 342-normen is gemarkeerd met dit pictogram en is geschikt voor gebruik bij temperaturen onder de -5 graden Celsius.

Oranje knop die toegang geeft tot de gehele collectie EN 342 gecertificeerde kleding.