Arbeider van middelbare leeftijd met kort bruin haar en werkkleding voor meerdere ploegen. De rechterhelft van zijn lichaam is alleen gekleed in een lang zwart overhemd en broek, de rechterhelft van zijn lichaam draagt ​​een jas, een hogezichtbaarheidsbroek en handschoenen.

Portwest biedt een compleet assortiment vlamvertragende veiligheidskleding die, wanneer ze op elkaar zijn gelaagd, uitzonderlijke hitte- en vlamboogbescherming bieden.

Diagram van de kledinglagen op de huid, met opsommingstekens over hun voordelen.

Enkele van onze favoriete combinaties zijn als volgt. Door op het gewenste artikel te klikken, gaat u direct naar de artikelpagina op onze website.

VLAMVERTRAGEND HI-VIS T-SHIRT MET LANGE MOUWEN FR96 met technische informatie en een link naar het artikel. MODAFLAME MULTINORMEN ARC SOFTSHELL JACK MV72 met technische informatie en een link naar het artikel. MODAFLAME RAIN MULTINORMEN ARC JACK MV70 met technische informatie en een link naar het artikel.

 

 

 

 

  

VLAMVERTRAGEND BIZFLAME 88/12 SHIRT FR89 met technische informatie en een link naar het artikel. MODAFLAME MULTINORMEN ARC SOFTSHELL JACK MV72 met technische informatie en een link naar het artikel.

VLAM VERTRAGEND ANTI-STATISCH LANGE MOUW T-SHIRT FR11 met technische informatie en een link naar het artikel. ARAFLAME SILVER OVERALL AF73 met technische informatie en een link naar het artikel.