Drie jonge mannen in uniforme werkkleding in verschillende blauwtinten. Op de achtergrond zijn opbergplanken te zien en linksonder in de afbeelding is het logo van de werkkledingfabrikant Portwest te vinden. Er is een link naar de gehele PW2 collectie.

In de hectische werkwereld is het van cruciaal belang dat kleding er niet alleen goed uitziet, maar ook punten scoort op het gebied van comfort en functionaliteit. De PW2-collectie van Portwest combineert al deze kenmerken in één doordacht ontwerp.

1. Comfortabele snit voor onbeperkte bewegingsvrijheid: de werkkleding uit de PW2-collectie is ontworpen met de nadruk op bewegingsvrijheid. Dankzij de comfortabele pasvorm kun je de hele dag vrij bewegen zonder dat dit ten koste gaat van functionaliteit of vorm.

2. Tijdloos design voor een professionele uitstraling: Grijs, zwart en diverse blauwtinten zijn niet alleen modieus, ze geven de PW2 collectie ook een tijdloze en professionele uitstraling. In welke branche u ook werkzaam bent, deze werkkleding zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

3. Hoogwaardige, ademende materialen: De PW2-collectie is gemaakt van een mix van 55% katoen en 45% polyester. Deze stof voelt comfortabel aan op de huid en zorgt ervoor dat kleding ook na talloze wasbeurten zijn vorm behoudt. De ademende materialen reguleren de lichaamstemperatuur en houden je de hele dag fris.

4. Ruimte voor borduren of bedrukken: De werkkleding uit de PW2-collectie biedt voldoende ruimte voor borduren of bedrukken om bedrijfslogo's te integreren. Op deze manier kan het team niet alleen uniform overkomen, maar ook de identiteit van het bedrijf presenteren.

De combineerbare look bestaat uit de volgende kledingstukken:

Voorbeeldafbeelding van het PW210 poloshirt in blauw-royaal met een link naar het artikel.Voorbeeldafbeelding van het PW211 T-shirt in blauw-navy met een link naar het artikel.

 

Voorbeeldafbeelding van het PW273 sweatshirt met ronde hals in blauw-navy met een link naar het artikel.Voorbeeldafbeelding van de PW260 winterjas in blauw-navy met een link naar het artikel.

Voorbeeldafbeelding van de PW240 servicebroek in blauw-navy met een link naar het artikel.

 

Ontdek zelf hoe de PW2-collectie van Portwest de normen voor moderne werkkleding opnieuw definieert. Deze collectie is een investering in comfort, duurzaamheid en een professionele uitstraling op het werk.

 

Oranje knop met het opschrift "" met een link naar de gehele PW2-collectie.